От: Къде да инвестирам парите си...?
Не знам какъв отговор се надяваш да получиш? Започни нов проект и ги вложи там. Това без да съм чел никакви книжки ти го казвам
Да, или може да купиш вече развит бизнес. Има доста сайтове за продан, което е не лош бизнес и ако съм честен много по-добра инвестиция е от някое замиращи кафе или някой офлайн бизнес, макар че за 7К не знам какъв офлайн бизнес ще се вземе, като разходите на месец ще изяде половината бюджет, ако си сметнеш 6-те месеца "потръгване" на бизнеса.
Аз лично бих ги сложил с идея (моя) или вече работещ бизнес, който не е стигнал максимума си, поради ред причини (финансови, несериозност или нежелание на собственика, преориентиране към нещо друго). За пример ще дам един сайт, който исках да купя преди няколко години, но нямах толкова кеш....ставаше дума за един доста голям сайт за билярдни принадлежности и информация. Правеше по $1,5-2К на месец, чисти, модела беше дропшип + афилиейт на кликбанк (за ebook-циите и инфо продуктите). Беше добра инвестиция, като можеше да достигне и повече продажби. Но и цената беше доволна - $12К, ако не се лъжа.
Да, идеята е, че може да се инвестира в нещо такова или в съвсем друго направление, но онлайн.
Поне мое мнение. Както се вика и един аф. сайт да вземеш, пак може да се избие като инвестиция. Друго - може просто да започнеш от А,Б,В - да си развиеш нещо твое. Все пак стартовия бюджет не е никак лош. Но тук се иска силно проучване, за да направиш добър бизнес план. Не е добре да няма такова нещо, все пак говорим за бизнес, нали?
Ти към какво реално имаше интерес, защото и това е хубаво да е на лице. Бизнес, бизнес, но все пак трябва да изпитваш и задоволство като го правиш.