kolev89 каза:Вие къде публикувате статиите си за да набирате посетители за сайтовете си и ако може да се качват безплатно. За момента аз сложих една в Digg.com, но за един ден нито един глас. Ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарен.
Руми каза:Не препоръчвам слагането на една и съща статия в 200 директории, ако са различни статии ок.
Като цяло идеята на директориите със статии е, че са място, от което хората вземат безплатно съдържание, т.е. една и съща статия може д абъде публикувана в много сайтове, т.е. това е дублирано съсдържание.
Няма проблем да имаш няколко такива връзки, но ако имаш много връзки от страници с едно и също съдържание не е ок.
Използвай директориите за статии като част от микса с връзки, който изграждаш - малко от директории, малко от линк обняма, малко от директории със статии, няколко едностранни линка, от youtube, от социални мрежи.
Като цяло гледай да има някакво равновесие и нещата да изглеждат естествени, прекалено много връзки от статии с едно и също съдържание не е ок и за Google е ясно, че се опитваш да го манипулираш.
Така че придържай се към близко до естественото поведение
Иначе и аз знам много директории със статии, просто съм дала тези, които дават добър линк и наистина вършат работа
Руми каза:E-Business,
няма проблем всеки с подхода си . Аз вярвам в естественото развитие на нещата и че доброто съдържание и добрите линкове вършат чудеса.
200 линка от директории за статии не са добри линкове.
За нов сайт, който все още е незвестен на конкуренцията не е логично тя да му събмитва статии, по-логично е новият сайт да си го прави сам.
За млад сайт наистина не съветвам през първите 6 месеца да се правят ексцесии с линкове. Или поне да се случва някак постепенно.
Всеки има глава на раменете си и нека сам помисли кое е добре и кое не.
Айде че сърмите, боба, питката, ушафа и какво ли още не ме чакаттттт
Тоз линк броукън ми се видеАйде аз да ви помогна с едно голямо списъче от мрежички, в които събмитвам сайтове от услугата в подписа ми Smile
Линкче