Aurora Coudray
New Member
От: Къде държите парите си?
В банкова сметка. Че като са около мен летяяят.. ;D
В банкова сметка. Че като са около мен летяяят.. ;D
като каза, че е 7 см плътна стомана викам сега ще каже че е няколко стотин кг.Лично аз предпочитам използвам старият сейф на бащата няма кои да бутне там защото е 7см плътна стомана самият сейф тежи 25-30кг но вече понеже парите намаляха също и работата ми и вече ако са само 200-250лв си ги пъхам в портмонето а ако са над 250лв ги слагам или в банковата ми сметка или в горе споменатото сейф-че
Купувам само неща дето ми влизат в употреба. Иначе за твърди инвестиции недвижимото имущество (имоти) е може би най-сигурно освен в случай на война или бедствие.Инвестиция в техника признавам само, ако а) техниката носи пари, б) техниката носи голямо удоволствие
Нали се сещаш че след покупка на техниката тя поевтинява на 30% веднага.
Имоти и бизнес, имоти и бизнес, имоти и бизнес...
И това го казваш с каква цел?И по какъв начин е свързано с темата?Преди нова година имах в кеш около 750-800лв и се качвам в един градски превоз и нали кондукторката идва и аз изкарвам 100лв на цяло защото нямах дребни пари и тя ме погледна разсмя ми се и ми вика "Ти шегуваш ли се с мен?! аз за 1 седмица не мога да изкарам толкова пари." :lol: и аз направо бях абсолютно учуден и бях умрял от срам! и викам нали на следващата спирка ще сляза и ще си лепна едно такси от тогава в градски транспорт не се качвам и повече няма да се кача! :wink: аз свикнах единствено се с таксита или някои да ме разхожда с кола наляво, надясно.
OFFTOPIC:
Ако има някои от гр.Русе и е желаещ да излезем да пием по бира на клуб опиум да свирка.
Купувам земеделска земя и рядко държа пари в банката, а в джоба още по малко, на ден 2 лв. колкото за кафе пия някъде едно кафе и плащам 2 лв., няма значение дали струва 1 -1,50 другото за бакшиш ,но най - интересно става когато кафето струва повече от 2 лв, но нали сам си много ама много беден на мен не ми прави впечатление :lol::lol::lol:
Купувам земеделска земя и рядко държа пари в банката, а в джоба още по малко, на ден 2 лв. колкото за кафе пия някъде едно кафе и плащам 2 лв., няма значение дали струва 1 -1,50 другото за бакшиш ,но най - интересно става когато кафето струва повече от 2 лв, но нали сам си много ама много беден на мен не ми прави впечатление :lol::lol::lol: