Здравейте,
Имам един голям файл 25 ГБ, който искам да споделя с мой познати около 20-тина души и търся вариант да го кача някъде. Някой сблъсквал ли се с този проблем?
What is the maximum/largest file size?
We do not limit the file size you can upload, but your account may not have enough storage space for the file. If that's the case you can upgrade your account to get more space.
Има ли някакви ограничения за размера на файловете в MEGA?
Ние не налагаме изкуствени ограничения за размера на файловете, освен тези за Вашето налично cloud пространство за съхранение на данни. Въпреки това, някои технически непригодни браузъри изискват целият файл, да се съхранява в паметта за сваляне (Firefox, IE10, Opera), или както за сваляне, така и за качване (IE9, Safari 5).
Част от хората са в чужбина и не знам каква свързаност ще имат. Ще опитам с този вариант имах някаква малка програма за това, само трябваше реален IP адрес.След като става въпрос за 20 души що не си го пуснеш от твоя компютър?
Наскоро ми се наложи да споделя една сватба така и файла беше 30гб, купих си за 2 долара допълнителсо пространство в Гугъл Драйв и Уиндоус (безплатни са 15гб) обаче мн се изнервих, като го изтеглят от САЩ и не тръгва - само грешки. Стана с торент програма, направих си частен торент файл, пратих го и хората като си го изтеглиха нямаше проблеми