Това на мен лично ми звучи като "Не знаем какво искаме, ама да е яко..". Дайте някакви примери на стила, който харесвате. Нещо, което Ви е впечатлило, за да могат колегите по-лесно да стигнат до това, което търсите
Така, колега,, ако ние знаем какво точно и как да го направим ще си го направим сами, или ще възложим задачата на 1 човек, който да го направи и ще го направи. Затова е този конкурс за да видим различни идеи и съответно изберем или до ъпгрейдваме някоя от тях. В случая казахм че тези които до сега са участвали не ни вдъхновяват. Сега разбра ли какво искаме?
Това е нещо друго. Но не е помислено за цялата част. Нали показах каква щебъде рекламата. Точно това изображение няма да работи. А и второ човека с бирата ми харесва лично на мен, но не искам да оставяме с такова впечатление към минаващите и живеещите хора около нас, а по скоро някаква закачка с цигарите или нещо от сорта. Попринцип наблягам най много на цигарите , второто което е кафето и на попследно място алкохола и другитее неща....."Да въздишат от Радост" на мен ми звучи странно за магазин за алкохол и цигари, но ето нещо което да ги накара хем да се засмеят хем провокативно, хем и предизвикателно
Виж файлът 19479