Що бе, това е черната страна на ORM-то. Хахахха.Тая тема е за коша
Сайтът отдавна е потвърден kosher. Ползват го за профайлинг на крайно десни ветерани от САЩ. Преди три месеца получиха инвестиция от 5 милиона долара от неизвестни донори.А този сайт е gab.com
Регистрирах се и първите 2 минути в които скролвах из него се смях колкото за последната една седмица.
83 коментара вече. Същото го направих и във Фейсбук онзи ден. Постнах леко провокативен коментар в група и ме докладваха сто човека, но преди да ме баннат събрах около 90 коментара за 1 час.
83 коментара вече. Същото го направих и във Фейсбук онзи ден. Постнах леко провокативен коментар в група и ме докладваха сто човека, но преди да ме баннат събрах около 90 коментара за 1 час.
Постнах снимка на дядка как лови риба и написах "Дъртак лови делфини и 100-килограмов сол на вълнолома". Надъхаха се защитниците моментално.
От друга страна това не е добре. Виждам какви овце гласуват. Същите тези. На изборите гласуват лесно вярващи балъци.
Тема за позитивни ревюта — това е дори по-лошо от моето. На практика е същото като манипулиране на вота на изборите. В Yelp повечето ревюта на ресторанти са фейк, наскоро хванаха няколко големи ресторанта да го правят. Същото и стана и с клиповете на Justin Bieber — оказа се, че повечето от лайковете и гледанията на последните му песни са били ботове.Това се опитах и аз да ти кажа. Хора който не мислят са лесна рибка, за хора с кофти мисли. Ако пойскаш и ти сам виждаш може да се направи успешен бизнес, разбира се трябва да се пипнат няколко фактора но ... като цяло защо не. Продва се всичко днешно време, по-рано колега от форума беше пуснал услуга за ПОЗИТИВНИ ревю-та, защо да няма и обратното примерно. Колко доволни има, има 3 пъти повече недоволни ... яко пари се крият в това.