С тоя шрифт на моя 27" телевизор не се разчита, за по-малък не ми се мисли
Супер си е братле, хич, не ги слушай, довечера като ударят по едно, и ще забравят даже , че е имало промени
С тоя шрифт на моя 27" телевизор не се разчита, за по-малък не ми се мисли
относо шрифта как е сега?
На бокса с аватара, не съм с някаква избузена резолюция - 1920х1080 и 27" монитор и адски дребно.Това шрифта на кутииката или по принцип шрифта ? той е идеален за ХД (не фул ХД) каквито са повечето лаптопи в момента можеби един двапъти или повече CTRL + ще подобри юзабилитото за фулл хд монитори
Дето се вика едно media query може да се тури за по-високи резолюции малко да се увеличи. Ама тогава ще падне едно кривене на врата. Това му беше хубавото на стария дизайн.Сега е по-добре от преди, но може да е и по-добре (според мен). С малко по-широка колона и по-голям шрифт за показателите ще е идеално. Форумът може да си го позволи. Ако сравним с warrior, там самото тяло е по-тясно и въпреки това колоната с аватара и инфото е по-широка и с по-голям шрифт. Шрифта на самите постове също е по-голям.
А на мен наистина този дизайн не ми харесва и си искам стария дизайн. Напълно сериозно питам - ще има ли възможност, някаква опция да се избират различни дизайни, за да си избера и върна стария дизайн?
А на мен наистина този дизайн не ми харесва и си искам стария дизайн. Напълно сериозно питам - ще има ли възможност, някаква опция да се избират различни дизайни, за да си избера и върна стария дизайн?
Няма възможност защото не е реална смяна на дизайна а смяна на постбит което е част от самия въбюлетин а не от темплейт системата, смяната искаме да е я наложим сега за да ви е по лесно при бъдещ ъпгрейд до друга система или нова версия, когато тази спре да се поддържа, защото там може да няма възможност за поетапно въвеждане на нещата......
Ако решите да сменяте логото, нали ще направите анкета, моля?