Така ще кажеш ти. Дайте да се преброим, ако има желаещи. И да пусна тема.Аз, ама кацам в София в неделя, 15ти, към 20:00...
Без такива нови "продукти"/"проекти" без доказана история/"статистика".Ще го обърнем на лайф бетинг, нема дертове. Само гледай да си там. Да ти покажа нагледно
Значи с моето Casio, нема смисъл да идвамАбе какъв център, каква София?! Из софийския център си правят сбирки играчите на Фортнайт, примерно.
За предприемаческия елит по-приляга уикенд на Търкс енд Кайкос или поне Монте Карло. То за по-малко няма да имаме време да си сверим Ролексите, камо ли да стигнем до обсъждане на евентуален общ бизнес и разни такива...
Виж ся кво... зарежи тия мрънкачи тука и давай събота да водим дечурлигата некъде на басейн... ние с тебе ще си къркаме бири, а те ще къркат водата от басейна...Ок. Дай да видим други дати тогава. То целия септември е с празници. То 6-ти, то 23-ти...което дават понеделник. Еми добре, дайте тогава да е неделя 15-ти, как ви звучи?
Нави ме. Ние малко сме на гости, така че като си дойдат, веднага. Къде ще препоръчаш басейн? Хахахах.Виж ся кво... зарежи тия мрънкачи тука и давай събота да водим дечурлигата некъде на басейн... ние с тебе ще си къркаме бири, а те ще къркат водата от басейна...
И да срещнеш много готини хора. Едни от най-дългосрочните ми познанства са от тук.Единствения форум в БГ където може да научиш много полезни неща