Лесен и интересен доход от вкъщи

От: Лесен и интересен доход от вкъщи

Страхотна информация, браво! Впечатлен съм! Ще го споделя с всеки!

Последно редактирано:

Сигурно се съблича гола пред уеб камерата, което е лесно, а пък на зрителите им е интересно и плащат пари. Ето ти лесна и интересна работа от вкъщи. :lol:

Последно редактирано:

За 18 минути съм + $486 от този Лесен и интересен доход от вкъщи

Доволен съм - препоръчвам.

• Like
Реакции: Ivo_
Лесен и интересен доход от дома

Здравей и добре дошла при нас. Може ли повече инфо? Търсиш лесен и интересен начин за изкарване на пари от дома или предлагаш такъв? Би ли била по-ясна. Мерси и успехи. :)

Преди да опитам не вярвах, че толкова лесно могат да се изкарат пари!

ВЕЧЕ 149 минути се занимавам с този подход, мисля, че най скоро ще си купя мечтаната вила ... Хора, не се бавете - май няма да е вечна жътвата!

Верно е лесен начинът! И интересен! Препоръчвам!

Според мене Анна търси, а не предлага
Дайте и идеи, все пак това е първият и пост, не бъдете толкоз саркастични
Пък де да знам, може и майтап дае

Хора, защо е този сърказъм?
@Ана, поясни какво търсиш, може да дадем съвети. Все пак това е форум за предприемачество, поясни.

И в тона на темата, ако ми позволите да се изкажа:
Продавам пералня

Ако е за мъже се сещам каква ще да е работата. Искат да ни ползват като млекодойни крави. :lol:

От: От: Лесен и интересен доход от вкъщи

Сигурно се съблича гола пред уеб камерата, което е лесно, а пък на зрителите им е интересно и плащат пари. Ето ти лесна и интересна работа от вкъщи. :lol:

Учудващо, но има доста готини мацки, който не се занимават с такъв (или какъвто и да е друг) интернет бизнес. Което винаги ме е учудвало, аз лично ако бях готина мацка щях да правя много милиони, най-малкото е супер лесно да се направи успешен и гледан ютуб канал, фб страница и инстаграм. В краен случай богат мъж от найтфлайт или синсити. Ама не, повечето мацки си ходят на тъпа 8-часова работа пред компютър за 800 лева - Минимум 2 пъти по толкова ще изкарва с една обява в fiverr дето ще си пише с фулмастри надписи по гърдите и ще ги снима. Никога не съм го разбирал това :shock:

От: От: От: Лесен и интересен доход от вкъщи

Учудващо, но има доста готини мацки, който не се занимават с такъв (или какъвто и да е друг) интернет бизнес. Което винаги ме е учудвало, аз лично ако бях готина мацка щях да правя много милиони, най-малкото е супер лесно да се направи успешен и гледан ютуб канал, фб страница и инстаграм. В краен случай богат мъж от найтфлайт или синсити. Ама не, повечето мацки си ходят на тъпа 8-часова работа пред компютър за 800 лева - Минимум 2 пъти по толкова ще изкарва с една обява в fiverr дето ще си пише с фулмастри надписи по гърдите и ще ги снима. Никога не съм го разбирал това :shock:

Падаш си по комерсиални мацки или си мечтаеш да си смениш пола
И с кво помогна на мацката, че не разбраФ

Е не бих ги нарекъл комерсиални, по-скоро амбициозни :D

Последно редактирано:

С минерална вода ли ги черпиш амбициозните мацки

Горе