Лесен и интересен доход от вкъщи

От: Лесен и интересен доход от вкъщи

Ако е за мъже се сещам каква ще да е работата. Искат да ни ползват като млекодойни крави. :lol:

Тебе па все едно ти е лошо като "доят"? КАКЪВ МЪЖ СИ ТИ ТОГАВА?

Момичето най-вероятно търси някаква надомна работа,и съдейки по Единствения пост в форума най-вероятно и няма идея,как се ползва и прочие. Не мисля ,че с такъв директен сърказъм ще я приветстваме ,като добре дошла.

Анна, уточни дали търсиш или предлагаш надомна работа и съм сигурен,че веднага някой ще откликне на търсенето ти лично аз мога да ти предложа доста алтернативи,ако търсиш работа. Взависимост от това,какво ти се отдава всеки може да свърши все нещо от вкъщи докато цъка на компа и (не само там) да искара някой допълнителен приход в тези тегави времена всеки има нужда от това.
Успех.

От: От: От: Лесен и интересен доход от вкъщи

Ама не, повечето мацки си ходят на тъпа 8-часова работа пред компютър за 800 лева - Минимум 2 пъти по толкова ще изкарва с една обява в fiverr дето ще си пише с фулмастри надписи по гърдите и ще ги снима. Никога не съм го разбирал това :shock:

Ами тогава защо не предложиш работа за 900 лева на месец за да прави тези неща?

• Like
Реакции: zbm

Брей, че интересна тема се заформи от един нищо и никакъв пост :) айде някой спамер няма ли да се включи с доходна работа от дома :) няма ли някоя далавера - 10к клика (мануал с няколко хиляди капчи) за 0.12 цента примерно

Последно редактирано:

Всички, които не написаха нещо със сарказъм в темата, написаха думата сЪрказъм. Явно не разбирате от сарказъм :D :twisted:

http://bg.wikipedia.org/wiki/Сарказъм

Дебилните коментари тук стават все по-често явление. Малко са темите , в които се иска съвет и се отговаря по същество.

BurnX - тук съвет не се иска, поне аз не разбирам каква е целта на поста. Това, че тук е форум, в който се предполага, че се развиват теми за предприемачество и има хора, който могат да помогнат, да ти отговорят на въпроси и прочие, не значи, че трябва да правим теми от типа: Как се формулира въпрос?; Как се създава пост, така че, той да бъде разбран и евентуално да се зароди дискусия.
То малко работата - да отидеш на семинар(примерно) и да не можеш да си отвориш вратата...

BurnX - тук съвет не се иска, поне аз не разбирам каква е целта на поста. Това, че тук е форум, в който се предполага, че се развиват теми за предприемачество и има хора, който могат да помогнат, да ти отговорят на въпроси и прочие, не значи, че трябва да правим теми от типа: Как се формулира въпрос?; Как се създава пост, така че, той да бъде разбран и евентуално да се зароди дискусия.
То малко работата - да отидеш на семинар(примерно) и да не можеш да си отвориш вратата...

Простащината , която залива форума не е само в тази тема. Във всяка тема за продажба или съвет винаги има откровен хейт - та не е само за това че поста е написан неразбираемо. И да беше написан разбираемо - пак щеше резултата да е същия.

Прав си, като цяло картинката не е красива..., но не мога да кажа, че няма свестни потребители.

Първите мнения са доста позитивни за начина на лесна печалба от вкъщи. Определено ще постигне успех да събере реферали, след като успее и разбере как да постави линк в първия си пост по-късно. И следва коша... :drama:

Горе