Когато поканите 5 човека минавате на левел 2. Ордерите скачат на 55, като колкото повече Ви расте балансът, толкова повече расте и печалбата.
Следващи 5 човека левел 3, по-висок процент от продажбите и т.н.
Печелите също и от това, което печелят последователите Ви.
1 левел под Вас 16%
2 левел 8%
3 левел 4%]
Какво повече от това, и от левелите, дето е дал за пример, че е пирамида, първо ниво, второ ниво, трето ниво , алабалистики за ИДИОТИ.Не опирам пистолет в главата на никой, който иска.
Пробвайте с $100 изчакайте 3 седмици, изтеглете си 100 и остсвете 100 да вдигат пак и ще видите сами, как ще набивате по 1000 после
Какво повече от това, и от левелите, дето е дал за пример, че е пирамида, първо ниво, второ ниво, трето ниво , алабалистики за ИДИОТИ.
A ти доказателства чакаш от автора да ти даде? Той е в култа, как ще каже, че е пирамида, като сам вкарва пари вътре.
Не очаквах точно ти да се окажеш от малоумните потребители в форума?Какво повече от това, и от левелите, дето е дал за пример, че е пирамида, първо ниво, второ ниво, трето ниво , алабалистики за ИДИОТИ.
A ти доказателства чакаш от автора да ти даде? Той е в култа, как ще каже, че е пирамида, като сам вкарва пари вътре.
Като шалтера бъде дръпнат ще съм първия, който да се погрижи темата са се заличи, и ще уведомя всеки от тийма ми да бяга. Докато не го дръпнат, ще си правя парички и всичко е 6+Домейните са на по 2-3 месеца и тези валидатори не ги хващат добре, защото не намират нищо за тях.
Аз не знам защо във форума изобщо се толерират постове за MLM и скамове... Тези теми се индексират. Утре някой балък ще се хване на въдицата. После като дръпнат шалтера и изгори ще дойде да хейти крипто като цяло.
Като шалтера бъде дръпнат ще съм първия, който да се погрижи темата са се заличи, и ще уведомя всеки от тийма ми да бяга. Докато не го дръпнат, ще си правя парички и всичко е 6+
По-малумен пост от този е само антивакс темата, и русоробите от темата за Украйна. Стига си писал глупости и темата да ходи в коша, пирамидите са за там.
Пуснал съм нагледно снимки и от сайта и от бинанс акаунта ми. Повече от това, не знам какъв е метод за доказване, че работи. Може да пусн жокерПравилно, чакам да видя дали ще има някакви доказателства, нещо по-конкретно. Както се случи наскоро с една друга такава тема за крипшто май беше.
Ти верно си прекалено малоумен. Нямам интелектуалното ти ниво да се надвиквам с простаци.Ти ли ще и гарантираш на тея хора, че утре скамерите няма да ръг пулнат? Айде местете в коша тея лайна.
Правим пари? Корект? И ние сме идиотите? Хахахаhttps://www.reddit.com/user/ordinary_concern21/comments/t2ueb4/new_method/ намерете разликите в поста на нашия и на тоя идиот.