Лидерът на Атака Волен Сидеров нахлу тази сутрин в студиото на bTV и направи скандал

От: Лидерът на Атака Волен Сидеров нахлу тази сутрин в студиото на bTV и направи скан

Предлагам да заселим Томов в ромска махала, щом е толкова либерален към престъпността и проблемът, според него, е единствено в съдебната система.
 
От: Re: Лидерът на Атака Волен Сидеров нахлу тази сутрин в студиото на bTV и направи

Врякате много, крякате против циганите, ама я хванете се събудете малко бе, фанатици! Не мога да разбера колко СЛЕПИ трябва да сте, за да не виждате тази предизборна кампания?!
Е писна ми вече - 4 или 5 теми има във форума по тая тема и наистина прекалявате. Циганите това, циганите онова. Те ли са проблема на тази държава бе "националистите"? Защо позволявате да ви разиграват като марионетки? Аз лично имам един единствен отговор на този въпрос - за толкова стига багажа.

Я да видим кой се е вързал на медийната пропаганда "Горките роми, лимпените българи!". :D
 
От: Лидерът на Атака Волен Сидеров нахлу тази сутрин в студиото на bTV и направи скан

Съгласна съм, че има много престъпници, като цар Мангал, които не плащат данъци, правят каквото си поискат, занимават се с незаконни дейности и т.н., и никой не ги пипа за нищо. И по принцип протестите са срещу беззаконието, а не срещу циганите. Но хайде да погледнем реално, че мангалите много взеха да си позволяват и да се чувстват недосегаеми, все едно ние сме малцинство (въпреки че в най-скоро време и това ще се случи). Забравиха когато имаха режим и след 20:00 ч. като се мерне някой мургав по улиците яде бой на поразия, а полицаите (тогава милиционери) седят на 2 метра и се обръщат на другата страна. Циганите трябва да си знаят мястото. А това с интеграцията - как да интегрираш някой, който сам не иска да се интегрира?
 
От: Лидерът на Атака Волен Сидеров нахлу тази сутрин в студиото на bTV и направи скан

Циганите ги изпуснаха в момента, в който закриха строителни войски, а по-късно и казармата. Там военните с блага дума и малко кютек поправяха всичко пропуснато във възпитанието и образованието на манго до момента. А и занаят научаваха...
 
От: Лидерът на Атака Волен Сидеров нахлу тази сутрин в студиото на bTV и направи скан

А на по-късен етап и когато ги прекръстиха незнайно защо на "роми". Тогава ги научиха на вносните думички "интеграция" и "човешки права". Те така и не пожелажа да се интегрират, а когато им станеше угодно врясваха, че им нарушават човешките права! Те са единствената прослойка в обществото ни, която претендира за права, но няма никакви задължения. Не им се работи, не им се плащат сметки, не им се къпе, не им се прави нищо. Само чакат да дойдат избори, да приберат по едни 50-100 лв, после да ги изядат, изпият и изсер@т...
 

Горе