Здравейте колеги! Случайно попаднах на вашия форум търсейки решение на проблема си и се надявам да можете да ми помогнете.
Та накратко лимитираха ми акаунта.
Причината обща получена сума над 2500 евро. И съответно искат повече информация.
Като за начало ги интересува да се самоопределя
Като вариантите са три
частно лице
самонето лице
и други типове бизнес
Какво да им отговоря и какво да очаквам като въпроси?
Пишат че те ме виждат като юридическо лице а акаунта ми е персонал.
Ситуацията при мен е следната
Акаунта ми действително е персонал и в него имам две закачени карти
Личната ми- като основна
и фирманата
От фирмената само пазарувам като съответно стоката се реализира в бг- и съответно мога да им предствя всички документи по тоя повод.
От личната си пазарувам лични вещи както и си дърпам парите от продажбите в ибей, които също са на лични веши и на неща свързани с хобито ми. Това лесно могат да си го проверят и сами.
Та въпроса ми е как да им отговоря в този случай? Доколкото знам нямам право на два акаунта затова в момента ползвам един.
Поздрави!
Та накратко лимитираха ми акаунта.
Причината обща получена сума над 2500 евро. И съответно искат повече информация.
Като за начало ги интересува да се самоопределя
Като вариантите са три
частно лице
самонето лице
и други типове бизнес
Какво да им отговоря и какво да очаквам като въпроси?
Пишат че те ме виждат като юридическо лице а акаунта ми е персонал.
Ситуацията при мен е следната
Акаунта ми действително е персонал и в него имам две закачени карти
Личната ми- като основна
и фирманата
От фирмената само пазарувам като съответно стоката се реализира в бг- и съответно мога да им предствя всички документи по тоя повод.
От личната си пазарувам лични вещи както и си дърпам парите от продажбите в ибей, които също са на лични веши и на неща свързани с хобито ми. Това лесно могат да си го проверят и сами.
Та въпроса ми е как да им отговоря в този случай? Доколкото знам нямам право на два акаунта затова в момента ползвам един.
Поздрави!