Лимити в PayPal

Fozzy

Well-Known Member
Здравейте! Може ли да даде някой инфо за всичките акаунти в пейпал? Какви са им лимитите за получаване и теглене на ден? Какво се изисква, за да се вдигне лимита?

Питам защото досега не ми се е налагало понеже не съм ползвал приоритетно системата, но вече лимита ми е малко и трябва да го вдигна.

От: Лимити в PayPal

За получаване на пари горе при статуса ти имаш View Limits след което Lift Limits. Ще ти искат сканирана лична карта като данните трябва да съвпадат с тези от ПП.

We need some documents to confirm your identity.

Please send PayPal copies of the following items to help confirm your identity to comply with EU regulations:

A valid photo ID for account holder such as: National ID card, Passport, Driving License, Official government issued Photo ID (Army, Police, Diplomatic), or Residency Permit

Proof of address, such as a postal bank statement*, a postal credit card statement,* a mobile phone bill**, an online utility bill or financial statement**, a driving license issued in the last 12 months (different than the one used to confirm your identity), or a National ID Card issued in last 12 months (different than the one used to confirm your identity)

* Financial institution can differ from those listed in your PayPal account

** Must include logo of institution, your name, physical address, a valid date of issue (date may be present in recent transactions or as part of "last log in"), and transactions (if a bank account statement)

We take your privacy seriously. Any personal identifying information you submit to PayPal remains private, secure and is only shared with a third party when required by law.

А лимита за изпращане на пари към картата ти мисля, че за всички видове акаунти е 500$ на ден.

Аз съм с най обикновеният акаунт и след като прехвирлих към банковата си карта към 2-3к евро от PayPal поискаха да потвърдя самоличността си и адреса, който съм посочил при регистрацията.
Докато не го направих имах забрана да прехвърлям пари от PayPal към картата.

Мерси, Георгиев. Наясно съм какво ще ми искат. Въпроса е какви ще бъдат лимитите, за да знам дали си заслужава цялата операция.

По принцип имаш лимит за получаване на пари в акаунта ти 3000$ годишно. Достигнеш ли лимита и не си подал нужните документи ти спират акаунта изцяло (получаване, изпращане и т.н.) докато не получат нужната информация.

Re: От: Лимити в PayPal

По принцип имаш лимит за получаване на пари в акаунта ти 3000$ годишно. Достигнеш ли лимита и не си подал нужните документи ти спират акаунта изцяло (получаване, изпращане и т.н.) докато не получат нужната информация.

Да, знам. И отново въпроса ми е ако си вдигна лимита с цялата нужна информация, какъв лимит за получаване на година ще има новият ми акаунт?

ето как стоят нещата с лимитите:

Първия лимит е както казаха колегите 3-бона на година, като пратиш identity proof този лимит бива премахван и можеш да получаваш колкото пари искаш през този акаунт. Тук ще вметна, че когато почнат да минават повече от 10тина бона на месец през акаунта пак ще ти искат някакви верификации, но не знам какви просто като информация от хора с такива трансфери.

Другия лимит е на withdraw на ден той е $500 като също може да бъде премахнат след като през акаунта ти са минали около $10к със заявка към съпорта. Тук вече не си ограничен от ПП, а от твоята банката която също може да има някви лимити.

Фози, след като се верифицираш няма да имаш лимит за получаване на средства.

За теглене към карта, направи си акаунта с главна валута евро и ще ти се вдигне лимита на 500 евро на ден.

Може спокойно да си получаваш долари и да теглиш към 640 долара всеки ден.

За получаване на пари горе при статуса ти имаш View Limits след което Lift Limits. Ще ти искат сканирана лична карта като данните трябва да съвпадат с тези от ПП.

Бях се притеснил за това. В моя статус пише:

You are now a Verified PayPal user. In addition to increased security, buyers and sellers value your Verified status because it indicates you have passed PayPal security checks. Most importantly, you can now send unlimited payments with your PayPal account.

:)

Горе