Лимит от 200 поста

ivan_fsg

Member
Здравейте,

Реших че този раздел е най-подходящ за темата ми. Искам да предложа нещо свързано с ограничението от 200 поста за разглеждане на дадени раздели. Понеже има много потребители, като мен, които са регистрирани от преди 7-8 години, но не са толкова активни в писането, колкото в четенето, може ли да се направи тези секции да са достъпни за тях (примерно за потребители регистрирани преди повече от 5 години)? Реших да попитам, приди да пускам тъпи оффтопици, да спамя в този раздел и да пълня форума с некачествено съдържание.
 
Всъщност "За Форума - Webmaster Community" е по-подходящ раздел, щом се пита нещо за форума и правилата му. Темата е преместена. :)

Няма скрити раздели. Има заключени, в които не може да се поства и това е само един - Продажбната на социални страници и профили. За кои точно секции говориш, защото наистина няма заключени и скрити, както казах има само единствено една, в която не се дава да се пише - споменатата.
 
Re: От: Лимит от 200 поста

Здравей, за него говоря. Аз не искам да поствам в този раздел, искам да купя фейсбук страница, но ми дава, че не мога да вляза. Тоест не само пост а директно access denied. Прикачам screen shot :)
Виж файлът 12352

Да, за жалост тук се искат 200 поста, заради измамите, които последно време бяха направени. От тогава са и в момента доста успешно това ограничение пази форума от всякакви измами. Знам, че старите потребители са ощетени, но точно някои от потребителите тук са причина да има такива правила за тези уеб ресурси.
 
От: Лимит от 200 поста

Няма шанс да го стигна значи ;( лошото е, че измамите се правят от нови потребители, а старите страдат. Аз гледам да не спамя и затова съм писал само когато има нещо да кажа, за 7 години имам 60 мнения => ще ми трябват още 15тина години да достигна до тази част на форума :D

Поздрави
 

Горе