Здравейте,
не търся точно съвет защото още когато го правих знаех, че не е много правилно, но случката е следната.
Имам един сайт който по името си излиза на първа страница, а също и по повечето си категории, но по точно една не е на първа страница
и реших за първи път да линквам с даденото словосъчетание към сайта но го направих към началната страница. Следствието от тази ми работа е периодичното показване на главната страца на първа страница и после връщането и на втора при другата като се редуват двете да са като подточка една на друга.
Няма да си играя да променям линковете от главната към вътрешната страница, но въпроса ми принципно е към повече експиремнитащите и вече знаещи, доколко по-лесно е да се изкара една страница която вече е напред в резултатите спрямо една само линквана?
(наблюдавал съм "провал", но е малко по-различна ситуацията)
Мерси предварително и приятен ден.
не търся точно съвет защото още когато го правих знаех, че не е много правилно, но случката е следната.
Имам един сайт който по името си излиза на първа страница, а също и по повечето си категории, но по точно една не е на първа страница

Няма да си играя да променям линковете от главната към вътрешната страница, но въпроса ми принципно е към повече експиремнитащите и вече знаещи, доколко по-лесно е да се изкара една страница която вече е напред в резултатите спрямо една само линквана?
(наблюдавал съм "провал", но е малко по-различна ситуацията)
Мерси предварително и приятен ден.