Може да се намери някой, който приема гест блогинг, или да се питат за това.Повечетo блогове от класацията са на блогспот и съответно са nofollow.
А някой да изпълнява гест блогинг около този услуга? Ще ми е интересно, ако някой предлага подобни услуги.Аз търся някой да ми прати коментари по тези блогове.
Вярно. За лесна проверка, дали блоговете дават dofollow линк можете да ползвате добавката за ФФ NoDofollow.Повечетo блогове от класацията са на блогспот и съответно са nofollow.
Вярно. За лесна проверка, дали блоговете дават dofollow линк можете да ползвате добавката за ФФ NoDofollow.
Оцветените в розово линкове са съответно nofollow. Може да е полезно за някой, затова спамя
Много лесно се използва. Можете да я активирате/деактивирате от ''инструменти'' или директно като дадете десен бутон на мишката.
Имам предвид да трупате освен линкове с вашия бранд, да го налагате под една или друга форма в мрежата. Знам, че са нужни големи бюджети, за да се изгради голям бранд, но в крайна сметка с малко може да се прави тънко и лекинко. Идеален пример, който мога да дам е форума, както и другия уебмастърски. И все пак имайте предвид, че не са се използвали всичко канали. Като цяло това са Facebook, Twitter, YouTube, някоя друга онлайн или офлайн медия и подобни източници на трафик. Това имам предвид. Брандингът ще ви се възвърне многократно. Мога да кажа, че един от топ кл. думи, за които ни намират е името на сайта, даже с .com.Блинки, какво имаш предвид под "брандирайте" и с подробности
Мерси