Kreayshawn Аз не твърдя, че съм SEO гуру, ама да ми заявиш че споделянето в социални мрежи не е линк билдинг е очевидно пълна глупост. Който и начинаещ да седне да чете тук ще се оплете, защото това е форума Предприемач, не е сайта
www.mattcutts.com Тук всеки споделя мнението си (личното такова) и след това се намират разни други индивиди които после му обясняват колко е глупав (но ако чакаш смислен отговор от тях ще си останеш само с чакането). Трябва да ви е пределно ясно, че хора които си имат на представа как работи точно гугъла и какви алгоритми използва (аз освен Мат Кътс не се сещам за други) няма да седнат да пишат в този форум а ще си пекат задниците на карибите. Занимавам се със "SEO" от 2004-та година и досега съм натрупал някакъв опит (поне знам че SEO-то към днешна дата няма нищо общо с едно време). Само не разбрах по какво съдиш че съм "тесен специалист", та аз открито заявих че не правя никакво SEO. Просто споделям в svejo.net (повтарям, след като страницата е била индексирана в Гугъл) и бухам във Фейсбук.