От: Линк билдинг за нов сайт
Колкото и съдържание да качваш, яко няма линкове нищо не стана. Аз докато качвах статии нямах напредък, като мина година и сложих 2 линка от където трябва се появих направо на 5-та страница. Със съдържание нещата стават супер бавно, чак след 2 години ще се види ползата, а линковете ако ги объркаш, има по-голяма вероятност да те налази нещо.
Въпреки това сега слагам по 10 статии на ден, с цел да направя 1к страници, всички сайтове, които са до 200 страници вятър ги вей, сериозните са с 5-10к и нагоре. Аз ако си правя сайт, който ще е малък и не може да се сложат повече от 200 станции, хич няма да си играя да мисля статии, ще му сложа 20-30, и после яко линкове и така ще направя едновременно с 5 домейна и който стане. Иначе да се слагат 100-200 статии е губене на време, пак нещата опират до линкове.
В една ниша имам 5 сайт, от 1 до 4 годишни са домейните, най-добре се класира сайта който е най-нов, с най-малко съдържание и с най-много линкове. Въпроса е там че по този начин, той няма да седи повече от година, през която мога да си направя по същия метод още 5 такива. Но ако трябва да се конкурирам по таблети и лаптопи, с този метод никъде яма да се видя