Линк в БГ-МАМА - изтриха ми темата

Desisslava Dimitrova

Active Member
Опитах се да сложа линк в БГ - МАМА. Явно "доброжелател" се намеси, като ми цитира, че реклама на сайтове и продукти, линкове в подписа и в темата нарушават правилата на форума. След 10 минути темата беше ликвидирана. И странното, е че двамата админи на групата от поне десет дни не бяха влизали във форума.
Яд ме е, защото по цял ден си пишат какви ли не простотии, а после идват в нашия форум да си слагат линковете.
Дайте идея къде в друг форум с преобладаваща таргет група - жени, мога да си сложа линк.

От: Линк в БГ-МАМА - изтриха ми темата

Бул мамите са много по-точни. ;)

Мамите са си виновни.
Аз нащо форум за кво си го айлафвам най-много.
Хаха ,за успокоение да ти кажа,че не си само ти .
Рекламите им са убииствено кожодерски

Ще се пробвам и в бул мама.

Беджев Стил явно си прав, защото освен това, че нарушавам правилата, ми написаха и, че можем да се договорим. Но, аз се направих на леко разсеяна, защото предположих, че ще искат да ми одерат кожичката.

Виж им цените за 1000 импресии
Аз лично имам няколко изречения написани там , имам и клиенти ,които са писали там по собствено желание ,без да съм ги молил,нито плащал. От там ми прави доста от трафика на ел магазин. Сега правя сателитен сайт със със статии за майки,щото друг начин за сега не виждам. Ако искаш пиши на лични, мога да ти продам линк по нататък

Тея линк не пускат. Те си жулятэлинкове към всякакви глупости. Имам бан по ИП там, защото една майка беше питала за еднохсъстезавие и аз и постнах линк към чоя сайт. Имам всякаква информация и съм първи и единствен в индекса, но не. Неможе да ползва гугъл, а на всичкотохотгоре трябваше да ме баннат, за това че споделих. Пък и профила имаше 40-50 поста...

После бях намерил едно момиче да ми поства. И там същата работа...

Тея линк не пускат. Те си жулятэлинкове към всякакви глупости. Имам бан по ИП там, защото една майка беше питала за еднохсъстезавие и аз и постнах линк към чоя сайт. Имам всякаква информация и съм първи и единствен в индекса, но не. Неможе да ползва гугъл, а на всичкотохотгоре трябваше да ме баннат, за това че споделих. Пък и профила имаше 40-50 поста...

Просто нямам думи!
Как може да са толкова комерсиални?!

Съдба... На булмамите им бях пуснал една статия 1350 думи 100% авторска с нещо соето го знам от опит и няма как да го намерят дори и на английски или кинайсси, с 2 линка отдолу. Сега ме подсетихте да видя какво е станало.

В начало го приеха радушно и започнаха да си дискутирят.

Влизате в чужда къща и се изсирате на килима, после се сърдите че са Ви зачистили лайната и ви държат от другата страна на вратата :D Ред сълзи, ред сополи, drama quins

Абе имаш право, но, ако наистина сереш. Инак няма лошо, че си на гости и споделяш клюките или нещо с някой в къщата.
Влизате в чужда къща и се изсирате на килима, после се сърдите че са Ви зачистили лайната и ви държат от другата страна на вратата :D Ред сълзи, ред сополи, drama quins

Понеже приятелката (бивша от скоро) по цял ден киснеше по форумите и ги беше разучила всичките до дупка, та накрая тегли една ма*на и на алтернативи и на мами и се пренесе в http://www.svatbata.org/forum/

Аз като видях накъде отиват нещата и избягах :) Но каза, че другите ги развалили и само там започна да пише.

По повод линковете, имам един профил с 20-ина мнения и линк и досега не е имало проблем с него в горепосочения. В бг-мамма вече гледат под лупа, ако нямаш профил на 5+ години, абсурд да нахендриш някакви линкове.

Тъпо е да се регистрираш за да направиш една тема и да постнеш сайта си там .... тук във форума също се случва да напишеше няколко тъпи теми и да си постнеш сайта ...
Все пак ако сайта ти представлява интерес за бг мамите те сами ще почнат да си го споделят в темите и ще го препоръчват

Тъпо е да се регистрираш за да направиш една тема и да постнеш сайта си там .... тук във форума също се случва да напишеше няколко тъпи теми и да си постнеш сайта ...
Все пак ако сайта ти представлява интерес за бг мамите те сами ще почнат да си го споделят в темите и ще го препоръчват
Не съм казала, че съм се регистрирала и веднага съм постнала темата. Профилът ми там е от няколко години, с доста мнения за други неща. И явно имаше интерес към поста, защото за няма и десет минути в сайта влязоха над 50 човека.

Този форум по дифулт е плява. Трафикът е сговнен, а модерацията - хитлеровата младеж-гестапо. :)

Иначе и спам - много ясно, че ще търкат. Влиза, пуска линк и бега. Комерсиални са, защото седят едни глупаци, на които им се плаща за това, а рекламодателя като ревене, че някой минава фри, а той си цака за PR материал за над 1 500 лева, някак не е редно, нали? Или банер си е платил, а някой се изцвъчка с тема и линкове. Няма как хора, всичко е кинта. А там да минеш тънко, няма как. '_

От: Re: Линк в БГ-МАМА - изтриха ми темата

Този форум по дифулт е плява. Трафикът е сговнен, а модерацията - хитлеровата младеж-гестапо. :)

Иначе и спам - много ясно, че ще търкат. Влиза, пуска линк и бега. Комерсиални са, защото седят едни глупаци, на които им се плаща за това, а рекламодателя като ревене, че някой минава фри, а той си цака за PR материал за над 1 500 лева, някак не е редно, нали? Или банер си е платил, а някой се изцвъчка с тема и линкове. Няма как хора, всичко е кинта. А там да минеш тънко, няма как. '_

Да де, ама каквато цената, такава и услугата. Не плащам нищо(склонен съм да дам 1-2, 5 в краен случай кинта и да ми остане линка в темата. Ама това доколкото знам не го предлагат), ама се сещаш, че ще го видят 50-100 души и ще набухат още 200 милиона страници тема. А тоя ПР материал ще го прочетат десетки хиляди. Или пък банера ще направи доволно много импресии.

Както и да е. Това си е тяхна политика. Нищо не може да се направи по въпроса. Дай боже всеки един от нас тука да има по един такъв форум.

Техен си е сайта, имат си правила и си ги спазват. На който не му харесва да не отваря сайта. Аз не го харесвам и не го отварям :)

Re: От: Линк в БГ-МАМА - изтриха ми темата

Техен си е сайта, имат си правила и си ги спазват. На който не му харесва да не отваря сайта. Аз не го харесвам и не го отварям :)

Да, така е. Техен е. И какво правите там, в тази кретения. :) За единия линк ли. :)

И ти си прав kamentk, рекламата им там не струва, и малко е прецакващо и да си платиш. :) PR-ът нищо няма да помогне. Банерите - сигурно също. Там влизат хормонално разбизикани жени и мъже. Ако на такива успееш нещо да продадеш - да налееш пари и да си напред, стискам ти ръка. Набутвация си е там каквото и да си говорим. Нищо, че малоумните големи бранодве там се кефят да ливат. Нали сме го обсъждали какви зеленчуци им управляват маркетинг отделите. :)

Не знам, кое е било това момиче, но на мен ми затриха/банаха, без обяснения активен профил от години, след пускане на линкове в две теми към сайта ти.
Не е упрек. Може би има значение в какви теми/сектори си се подвизавал преди това ... за да не банат профила.
Само мнение.

Не знам, кое е било това момиче, но на мен ми затриха/банаха, без обяснения активен профил от години, след пускане на линкове в две теми към сайта ти.
Не е упрек. Може би има значение в какви теми/сектори си се подвизавал преди това ... за да не банат профила.
Само мнение.
Да. За теб става въпрос. След това се отказах, разбрах, че явно не мога да ги надхитря. Не им разбирам политисата, но нищо не завиди от мен...

Горе