Линк в БГ-МАМА - изтриха ми темата

От: Линк в БГ-МАМА - изтриха ми темата

Моята приятелка пък има 1-2 годишен профил там. Никак дори не е активна. От няколко месеца там пускаше по някой пост защото я подтиквах. И след няма и 10 поста прасна линк към един от сайтовете и си седи там :). Важното е да е по темата според мен и като е написал в стила на една нищо не разбираща от линкове и тяхната роля БГ МАММА всичко е ок.
А и не разбрах вие правите нови теми с вашите линкове или се нагнездвате в стари теми които са за Вашият бизнес. Защото аз практикувам второто. И дори сега дебна една за предстояща за единият ми сайт кампания. Добра работа си вършат от там линковете :)

В бул мама се вижда че нещата са по-разпуснати. И въпреки всичко съм пуснал пак девойчето да понаписва някой пост преди да издумка и там линкове. Макар че те си имат цяла секция само за линкове да пращат...

Svatbata.org в момента е най-благоприятен за всякакви постове. Поне по мои виждания. Модерация има, но не е кретенска а фриендли ако се държите подобаващо :)

Ами пак ще си разкажа моята история. В съществуваща тема пускам линк към моя сайт който е първи в серп-а при въпрос от потребител за новини по дадена тема. Да ама гризнах дървото.

Странно е, че са ти делийтнали поста.

Някоя "мама" сама си беше публикувала линк към един мой сайт (по-точно към една от статиите), за да я препоръча на другите "мами". И линка още си стои.

Може би зависи от обстоятелствата.

Всъщност има няколко теми, които вонят на пробутана грабо реклама + др. афф програми и то от админите. Не знам плащат ли, не плащат ли..., защото пък оттам грам не се триеха линкове.

Е то остана админите да се банват и да си трият линковете :)

Преди седмица постнах линк в тема за която е и моят продукт. За сега не са го изтрили

Svatbata e на Амуна :) Можете да се договорите за реклама сигурно :)

Е, то остана и да не знаят. Просто правят услуга на приятел, като хвалят форума му. :)

Това не е кретенска модерация. На тяхно място и аз бих постъпвал по същия. От какъв зор ще оставям някой да ми точи безплатно линк джуса на сайта? Опитен модератор от сто километра може да разпознае дали някой иска да си изтипоса линк към сайта, или просто споделя полезна информация по темата. Колкото и да си мислят някои хора, че са хитри и линковете им са били много по темата, всъщност много лесно се разпознават истинските намерения.

Това не е кретенска модерация. На тяхно място и аз бих постъпвал по същия. От какъв зор ще оставям някой да ми точи безплатно линк джуса на сайта? Опитен модератор от сто километра може да разпознае дали някой иска да си изтипоса линк към сайта, или просто споделя полезна информация по темата. Колкото и да си мислят някои хора, че са хитри и линковете им са били много по темата, всъщност много лесно се разпознават истинските намерения.

Напълно съгласен. Колко такива тарикати съм банирал в моите форуми... Направо не е истина колко нагли могат да бъдат някой.

Изчетох мнениятa ви. Мой приятел рaботи в отдел "Реклaмa" нa Бг мaмa. Имaт няколко човекa нa зaплaтa и процент. Всеки ден бaчкaт яко и ходят по срещи с реклaмодaтели. Продaвaт и линкове, при товa достa скъпо. Нaли се сещaте, че не върви дa си плеснете тaм безплaтно линкa. Все пaк хорaтa полaгaт усилия. Мен сaмия ме бaннaхa тaм, но осъзнaвaм, че е имaло зaщо.

Ако беше ваш форума заглавието щеше да е друго и настроението също ;)

При милиони думи кънтент на ден въобще нямаше да ми пука, че някой пубер си сложил линка в едва тема дето на ден я сменят по два пъти, щото трупа по 50 страници. Все пак живи и здрави да са. Аз ще се оправя.

Re: От: Линк в БГ-МАМА - изтриха ми темата

Дано се включи в темата. Има какво да каже. ;) Усещам бизнес предложение. :) Как не съм знаел, къде щях да се ровя преди няколко месеца. :)

Горе