След като сайта вече е на първа страница (8 място, но на първа) е време да изкарам малко пари от реклама за да мога да го позиционирам на първо място, така че помагайте Сайтът е в подписа ми, но все пак - novi filmi
Това, което предлагам е:
Линк реклама - линк от вида "Вижте също......" във нормална публикация в сайта. Линкът, ще стои вечно и статията се споделя в няколко социални мрежи. Цена - 20лв.
Банер реклама - На мястото на двете банерчета от сайта. Изрично искам да кажа, че банерчето ще е статично, а не анимирано, за да не ми се понижи оценката за зареждане на сайта. Както казах, сайтът вече е на първа страница, оптимизира се всеки ден в последните два месеца и нямам намерение да го увреждам.
Цена за срок от една година - 50лв.
Приемам плащане през paypal, банка и epay.bg
Ако нещо съм забравил, питайте
Това, което предлагам е:
Линк реклама - линк от вида "Вижте също......" във нормална публикация в сайта. Линкът, ще стои вечно и статията се споделя в няколко социални мрежи. Цена - 20лв.
Банер реклама - На мястото на двете банерчета от сайта. Изрично искам да кажа, че банерчето ще е статично, а не анимирано, за да не ми се понижи оценката за зареждане на сайта. Както казах, сайтът вече е на първа страница, оптимизира се всеки ден в последните два месеца и нямам намерение да го увреждам.
Цена за срок от една година - 50лв.
Приемам плащане през paypal, банка и epay.bg
Ако нещо съм забравил, питайте
Последно редактирано: