Frik
Active Member
Чудя се ако слагам линк само на част от дума, само тази част ли се взима като анхор?
Пример:
Предприемачество
Пример:
Предприемачество
еми.. отговора е във въпроса ти
Понеже не съм сигурен как се приема за това въртя текста докато ми пасне на думата
Въпроса не е глупав и аз съм се чудил дали така линковете тежът и напоследък го правя по следния начин предприемач-ество а не както ти си дал или просто въртя текста, за да ми пасне.Е линка е във "предприемач" , а не във "предприемачество" , значи къде е анкора? Супер глупав въпрос
Искам да кажа, че "ество" няма да се зачете от гугъл по никакъв начин и няма да направи никаква връзка между анкора ти и "ество" ,защото тага е затворен след "ч" и "ество" си стои като plain text.
Имам в предвид ако Г. чете "предприемач" като анхор, то тогава "ество" като какво го чете?
Подписа ми например : Камери за видеонаблюдение - гугъл отчита 3те думи като фраза - "Камери за видеонаблюдение".
не ми обяснявайте как вместо еди кво си съм можел да напиша еди що си.
Фрик коя е тая толкова специална дума дето самостоятелно не може да се римува с - Прееби Г.
<a href е във "предприемач", не във предприемачество, анкора винаги ще си е предприемач, няма значение, че анкора върви с други символи отпред, в случая - "ество".
Искам да кажа, че "ество" няма да се зачете от гугъл по никакъв начин и няма да направи никаква връзка между анкора ти и "ество" ,защото тага е затворен след "ч" и "ество" си стои като plain text.
То анкора че е предприемач си е ясно, въпроса може би по-скоро е "Гугъл дали ще зачете този линк като натурален или има вероятност да ме накаже за скам".
Щото думата не е предприемач а предприемачество, а ние използваме трикове за да линкнем само част от думата.
Затварящият таг </a> чете ли се като разделител на думи или Г очаква стандартните интервал, точка, запетая, двуеточие, удивителен, въпросителен и т.н. ?
еми.. отговора е във въпроса ти
Всъщност, това не е градивна дискусия. По-градивна дискусия ще бъде как вместо половин ден да обсъждаме половинчати анхори и 1/6-ти думи, да вложим кретивна мисъл допълнително и за 21 секунди повече да си напишем контента точно с думите които искаме да има и да линкваме...