Blinky каза:Да, може и някой друг посетител да си размените.coolice каза:да размените линове между сайтовете помага за качване на пеидж ранка и резултата в търсачките
MacTeP каза:Blinky каза:Да, може и някой друг посетител да си размените.coolice каза:да размените линове между сайтовете помага за качване на пеидж ранка и резултата в търсачките
И двете ме блазянт като идея Защото трябва малко да дигна посетителите А за PR... Аз очаквам на първо четене 3-4 PR ама още не съм почнал да си играя с него.
Ivailo каза::малко оф: Тоя домейн щях да го купувам преди години ама като видях колко сайта има на тая тематика и се отказах
naskobg каза:MacTeP..първо не съм ти "Тоя" и второ бъди по културен ако можеш да бъдеш такъв разбира се.
MacTeP каза:naskobg каза:MacTeP..първо не съм ти "Тоя" и второ бъди по културен ако можеш да бъдеш такъв разбира се.
Извниявай, не съм целял да те обидя по някакъв начин. Ще приема забележката ти като градивна защото си прав, че добрия тон е много важен.
А за това как се прави добър PR на сайт... нека не спорим, ще си говорим пак след време. Всъщност PR5 се прави доста лесно, стига човек да има възможност да се позанимава. Обаче не може да ме убедиш че 1-2 PR е добър PageRank и че сайт на няколко месеца не може да има примерно 4, без да се налага да купуваме линкове, защото съм го правил и то без много зор.
И все пак не ми каза, къде ми куца SEO-то на сайта?
Все още ли търсиш партньори за този сайт?MacTeP каза:Търся си линк партньори за www.gobulgariaproperty.com