Sky
Well-Known Member
От: Линукс за начинаещи Уебмастъри
Не е така, просто изпробвах 5 редактора и никой нямаше нищо общо с нотепад++. С всичко друго свикнах зведнага, ама това да не мога да кача едно исо 2 дена, еби му майката.
Пускаш програма, вади грешка - Mijfosfjspd[oji
Търсищ в гугъл, излизам че нещо има за инсталиране, инсталирашм го пускаш програмата всичко е ОК, обаче заради това ис прееебал друга .
Не е така, просто изпробвах 5 редактора и никой нямаше нищо общо с нотепад++. С всичко друго свикнах зведнага, ама това да не мога да кача едно исо 2 дена, еби му майката.
Пускаш програма, вади грешка - Mijfosfjspd[oji
Търсищ в гугъл, излизам че нещо има за инсталиране, инсталирашм го пускаш програмата всичко е ОК, обаче заради това ис прееебал друга .
Казах ти да пробваш kubuntu - много по-добро е от windows като интерфейс, възможности, има widget-и и т.н. Аз съм ги тествал всичките и ми допада най-много. Между другото, не знам защо въобще си се захванал с линукс. Виждам че не харесваш новите неща и искаш всичко да ти е така, както си свикнал с него. Аз съм обратното - винаги търся някакви промени и се опитвам да експериментирам. Ако не ти трябва линукс по някаква причина, карай си с Windows 8.1 и няма да имаш проблеми.