R ReminD Well-Known Member 11 Август 2011 #142 От: Лицемерни ли са поколението на 60-70 години? И всичко това във форума ПРЕДПРИЕМАЧ
redrum Well-Known Member 11 Август 2011 #143 От: Лицемерни ли са поколението на 60-70 години? AlanFort каза: И всичко това във форума ПРЕДПРИЕМАЧ Увеличете...
От: Лицемерни ли са поколението на 60-70 години? AlanFort каза: И всичко това във форума ПРЕДПРИЕМАЧ Увеличете...
coolice Owner 11 Август 2011 #144 Re: От: Лицемерни ли са поколението на 60-70 години? AlanFort каза: И всичко това във форума ПРЕДПРИЕМАЧ Увеличете... вчера съвсем правилно бях локнал темата нощта щото знаех че ще стане сапунка ако я оставя, но ме помолиха да я отключа, е стана сапунка лок и кофа... остана само петък за бизнес от тази седмица надявам се да е успешен за всички...
Re: От: Лицемерни ли са поколението на 60-70 години? AlanFort каза: И всичко това във форума ПРЕДПРИЕМАЧ Увеличете... вчера съвсем правилно бях локнал темата нощта щото знаех че ще стане сапунка ако я оставя, но ме помолиха да я отключа, е стана сапунка лок и кофа... остана само петък за бизнес от тази седмица надявам се да е успешен за всички...