SinisterSmile94
Active Member
Към SinisterSmile94: Благодаря за предложението!
Триъгълника като инструмент за означаване на закъсал автомобил е изключително силен елемент. Неговия дизайн в детайлите го прави да се отличава от стандартните пътни знаци за предстояща опасност. Вероятно има как да се подсили това усещане.
Относно текста: Много добро попадение. Към настоящия момент поради спецификата на услугата се бях насочил към "Пътна помощ навсякъде и по всяко време". Причината е, че услугата е с покритие България и съседните страни. Надявах се споменатия от мен текст да усили и тази и част. И да, и това пропуснах в заданието ама кой да очаква, че ще се включат толкова креативни колеги които ще предложат не просто лого и текст а концепция. В тази връзка прочетох отново правилата за обявяване на конкурс. Там никъде не пише, че възложителя няма право да награждава повече от едно предложение. Ще се възползвам.
Относно снимката как се доказват права? Нямам си никаква идея, но ми се иска да съм коректен, и да не ощетя никой. Иначе да, от пръв поглед се асоциира с нуждата и респективно с услугата. Също много добро попадение.
Относно снимката цитирам google "
Find free-to-use images
When you do a Google Search, you can filter your results to find images, videos, or text that you have permission to use. To do this, use an Advanced Search filter called "usage rights" that lets you know when you can use, share, or modify something you find online.
"
Снимката е от google search, което ми позволява да е ползвам. Имаше текст по нея който махнах. Ако искате да закупите точно тази снимка мога да Ви предоставя линк към нея. Ако искате да знаете цената пишете ми на ЛС.