Здравейте,
Скоро ще отварям наргиле бар (надявам се да станат 2 до края на годината). трябва ми лого. Абсолютно съм отворен за всякакви идеи. Победителя ще получи 50 лева награда както съм описал дол и карта за 10% отстъпка в нашите наргиле барове. Бара се казва "The Island". Това е накратко приемам всякакви идеи и цветове всичко ще е съобразено като менюта и тн. спрямо логото което харесам. Благодаря на всички предварително!
И сега задължителните атрибути :
1. Начало на конкурса: 22.03.2017
2. Краен срок на конкурса: 26.03.2017 18:00
3. Дата за обявяване на победител: 27.03.2017
4. Награда: 50 лева + карта за отстъпка 10% в нашите заведения(уточнявам че първо трябва да се направи с логото и тогава ще бъде доставена на адрес на спечелилия)
5. Насоки към дизайнерите: Няма просто вложете всичко от себе си
ЗАПОЗНАТ СЪМ СЪС ПРАВИЛАТА ЗА КОНКУРС ЗА ЛОГО И ДИЗАЙН
Скоро ще отварям наргиле бар (надявам се да станат 2 до края на годината). трябва ми лого. Абсолютно съм отворен за всякакви идеи. Победителя ще получи 50 лева награда както съм описал дол и карта за 10% отстъпка в нашите наргиле барове. Бара се казва "The Island". Това е накратко приемам всякакви идеи и цветове всичко ще е съобразено като менюта и тн. спрямо логото което харесам. Благодаря на всички предварително!
И сега задължителните атрибути :
1. Начало на конкурса: 22.03.2017
2. Краен срок на конкурса: 26.03.2017 18:00
3. Дата за обявяване на победител: 27.03.2017
4. Награда: 50 лева + карта за отстъпка 10% в нашите заведения(уточнявам че първо трябва да се направи с логото и тогава ще бъде доставена на адрес на спечелилия)
5. Насоки към дизайнерите: Няма просто вложете всичко от себе си
ЗАПОЗНАТ СЪМ СЪС ПРАВИЛАТА ЗА КОНКУРС ЗА ЛОГО И ДИЗАЙН
Последно редактирано: