Конкурс за: Лого за хотел-ресотрант

o0uBR.png


P.S. Възможност за ревизии с шрифта.
 
Последно редактирано:
Не съм участвал в конкурси тук повече от година, но този нещо ми хвана окото.
Моето лично усещане е, че аналогията "антика = старо/средновековно" в случая не е на място и е неуместно да бъде използвана, като по-скоро вреди при избистрянето на идеята за визия. *Лично мнение
Въпреки, че хотела се казва "Антик", в него реално няма антики и няма да бъде посещаван с тази цел.
Всъщност, най-вероятно ще е претъпкан до горе с хора, правещи си селфита със своите iPhone-и на всеки две крачки.
По-скоро аналогията "антика = рядко/ценно" за мен е правилният път по който трябва да се върви.
Естествено това не означава, че логото трябва да е хипер "модерно", но някак си нямам усещането, че логото на този хотел трябва да прилича на лого за антикварен магазин.
Та, предлагам изцяло типографско лого, създадено специално за този проект, без използване на готови шрифтове (с изключение на надписа "хотел-ресторант), което да отличи хотела, поне визуално от конкурентие му, а по други характеристики зависи от управителя :)
Символите вложени в дизайна са доста, няма да ги изброявам умишлено, защото моето виждане е, че очевидните такива трябва да се виждат и с невъоръжено око, а неочевидните са за да въздействат подсъзнателно и трябва да си остане така. Поставил съм и две звезди, като пожелавам на собственика в най-скоро време да има възможност да ги направи 5*.
Цветови комбинации умишлено не съм представил, защото поне при мен създаването на лого започва и завършва в черно-бял вариант. Цветовете се добавят в последствие.
В крайна сметка ето моето предложение:
АНТ10.jpg
Успех на всички!
 
Здравейте, конскурса приключи. Утре ще обявя победителя в 15:00. Благодаря на абсолютно всички много добри идей има ще бъде доста труднен избор!
 
Щях да направя предложение в последния момент, но виждам че конкурса е приключил. Няма да обърквам нещата с предложението си.. Успех на всички участници :)
 
Щях да направя предложение в последния момент, но виждам че конкурса е приключил. Няма да обърквам нещата с предложението си.. Успех на всички участници :)
Здравейте,

Нека все пак да го видим, постаралисте се, пък и сте вече участник в конкурса.
 

Горе