Конкурс за: Лого за SofiaMojePoveche.org

Firefly

Well-Known Member
Рейтинг - 90.5%
19   2   0
Търсим лого за сайта sofiamojepoveche.org
Сайтът все още не е готов, но пускам темата, която сме избрали, за да се водите горе долу по нея да пасва. Основен цвят - тъмно син. Надпис "София може повече". Прилагам примерно разположение на надписа, както е на тази снимка надписа "софия става супер", нещо подобно може да е, приемаме и различни идеи.

Това е избраната тема на сайта: http://justfreethemes.com/demo?theme=StartRight

Гарантирана награда за победителя: 50лв
Краен срок на конкурса: 28-ми април
 
Логото на кирилица както си го написал нали?
И още един въпрос:
Какво може повече София - може повече във всяко едно отношение или...като цяло каква е идеята на сайта?
 
Последно редактирано:
Да, логото да е на кирилица. Идеята на сайта е инициатива за дискусии по общински теми и теми важни за град София, обсъждане на проблеми и тн.
 
Здравейте ! Моето предложение не е на кирилица ,явно не съм разбрал в началото ,за което се извинявам на автора на темата :)
 

Прикачени файлове

  • sofiq mp.png
    sofiq mp.png
    761.2 KB · Преглеждания: 36
  • sofiqmp2.png
    sofiqmp2.png
    762.2 KB · Преглеждания: 32
Всички знаем, че София означава мъдрост. Още преди да беше уточнил колегата за какво ще става дума в сайта, по слогана и домейна се ориентирах, че ще става дума за нещо от сорта. Та
идеята е мъдрост + работа (може повече) = светлина :

sofia4.png
 
Използвах примера за отправна точка. Във всяка от буквите в СОФИЯ присъства елемент от герба на града. Стрелките са олицетворение на стремежа за развитие.

tZVHBda.jpg
 
Ето и един вариант от мен съпоставен с вашите условия и направен по вашите изисквания без нищо добавено от мен. Всъщност единственно над надписа има едно нарисувано градче, това е което съм добавил. Aз ги рисувах и имам авторски права над всичко в логото, така че всичко е тип топ дано Ви хареса.


9PsGja4.png
 
Може някой да се опита да заиграе във буквата Ф да вкара статуята на София и елемент като стрелки като символ на развитие.
 
Може някой да се опита да заиграе във буквата Ф да вкара статуята на София и елемент като стрелки като символ на развитие.
Вече го има Във Сериала София ден и нощ
 
/off Тази отвратителна демонична статуя няма ли да я махне някой...
 

Горе