Ами автора не е писал, че е запознат с правилата, така, че може въобще и да не обяви такъв, време е да почнат да се санкционират по някакъв начин, защото има още два висящи конкурса, дано този не е третия.Срокът на конкурса тук мина. Някакъв резултат?
Недей. Ще се разправяме с него....
Ами с оня с големите криптокръцки какво стана?!Ами автора не е писал, че е запознат с правилата, така, че може въобще и да не обяви такъв, време е да почнат да се санкционират по някакъв начин, защото има още два висящи конкурса, дано този не е третия.
Ето единия: https://www.predpriemach.com/threads/Дизайн-на-кутия.72012/page-2
Който си остана само с:
Ето го и втория:
https://www.predpriemach.com/threads/За-дизайн-на-нощна-лампа-ваза.73117/
Втория малко странен и служебно прекратен, поради това, че автора се засегна може би, ама както и да е
Победителя взе наградата и отиде на Карибите заедно със @sportwinner.Какво стана с победителя тук?
Май така стана...
Човека явно си има проблеми. Толкова ли не можеш да го разбереш?"95% крадени" - супер
Бъди жив и здрав!
Аз не виждам една ругатня, но както и да е.
Няма да коментирам, направих изводите си за себе си.
Пожелавам ти да се оправиш. Когато пожелая нещо на някой друг често се сбъдва. И благодаря за пожеланието, и ти бъди жив и здрав.Здравейте. Случихха се някой неща в живота ми и заминавам в за една Израелска болница. За мен без порен фаворит е kpetrov. Радвам се че и други са се опитали, но 95% от тях са крадени лога от други компании. На този етап изобщо не мога да мисля за сайта. Бяххх му писал преди време и му го казахх същото, но след това нещата се преобърнахха на 360 градуса. Наш колега от форума ми каза, че сте почнали да ме ругаете и мисля, че с право. Ако админа сметне за правилно нека ме изтрие. Аз и без друго мога да бъда изтрит от картата на света на едно или две места все тая. На този етап имам желание и ако е рекъл ония горе след време да продължа делото си и да дам наградата, но нищо не знам х ора. Извинявам се и бъдете живи и здрави!
["kpetrov"]