Доста добри идеи!
Банерите са доста добре, но с логото малко куца Иначе това лого за банерите е чудесно!Виж файлът 18523
Виж файлът 18511
Виж файлът 18522
разбира се слогана и текстовете могат да се променят
Няма проблем да се редактират, това е само пример.Банерите са доста добре, но с логото малко куца Иначе това лого за банерите е чудесно!
Наградата също е малка затова и предложенията са малко, за банер и лого 70лв е твърде малко + това и слоган, вярно има втора и трета награда, което е добре, но увеличавайки срока с месец би трябвало да вдигнете и основната награда, което би означавало, че имате по-големи очаквания.Срока се удължава до 29/02.На 01/03 в 15:00ч. ще обявя първите три места! Предложенията са малко и поради тази причина го удължавам.
Слогана е по желание, без данъци и без фактури, смятам, че наградният фонд е достатъчен.Наградата също е малка затова и предложенията са малко, за банер и лого 70лв е твърде малко + това и слоган, вярно има втора и трета награда, което е добре, но увеличавайки срока с месец би трябвало да вдигнете и основната награда, което би означавало, че имате по-големи очаквания.
Ми той месеца си хвръкна....@DreamDevise е прав за срока.
И според мен увеличаването с месец е много, а и всеки от нас има проекти по които работи и ако му остане свободно време се включва в подобни конкурси, ако темата е интересна се включват повече участници, тук темата е деликатна, но според мен има на къде да развихриш въображението си, аз при първа възможност ще се включа отново, но си викам има време, ехеее до края на месеца