По тази логика ти предлагам да си преименуваш профила на spamurnik.Бати селското име. Чудя се как може всеки втори тъпак да подражава на това селското Продавалник. Мега селското име. Фактурник, фритюрник, бастурник. Кво следва? Насранурник?
Аре ходи си пийни водица, моето момче.По тази логика ти предлагам да си преименуваш профила на spamurnik.
Енергията ми може да ти е неприятна, обаче зарежда друга група хора, те знаят кои са. Аре беги.Здравейте и благодаря на колегите, които се включват с предложения.
@NEROMARE, ако не можеш да допринесеш и да бъдеш полезен, насочи лошата си енергия на друго място.
Благодаря!
Да. Явно не се е оправил за толкова време. Мисля, че в добре да е перманентен бан, че този няма оправия.@Blinky мисля, че е време за премахването на този индивид отново
Аз не съм съгласен много....Човека реагира така, защото се дразни и се поддава на манипулациите.Да. Явно не се е оправил за толкова време. Мисля, че в добре да е перманентен бан, че този няма оправия.
Стига бе, то е във всяка една тема. Ти няма поправка.Аз не съм съгласен много....Човека реагира така, защото се дразни и се поддава на манипулациите.
Знам, но е ерудиран човек. Дразни се щото иска да може неща дето не ги може.Стига бе, то е във всяка една тема. Ти няма поправка.
малката черти4ка да е пот4и празна, се