D DarkBulgarianSubject New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 8 Януари 2017 #41 Нещо не хвана картинката. https://drive.google.com/open?id=0B7qXVnKMQiphQW84TnNWRnA5bE0
Doctor_BG Active Member Рейтинг - 100% 12 0 0 8 Януари 2017 #42 Обявявам конкурса за закрит. До няколко часа ще обявя победителя.
Doctor_BG Active Member Рейтинг - 100% 12 0 0 8 Януари 2017 #43 След сериозен размисъл направих своя избор, който не беше никак лесен. Честито на победителя Websolut! Нека да ми пише на ЛС или в скайп и да се разберем за наградата. Благодаря на всички участвали.
След сериозен размисъл направих своя избор, който не беше никак лесен. Честито на победителя Websolut! Нека да ми пише на ЛС или в скайп и да се разберем за наградата. Благодаря на всички участвали.
petya77 Well-Known Member Рейтинг - 100% 29 0 0 9 Януари 2017 #44 Честито за избора и успешен маркетинг с проекта!
Doctor_BG Active Member Рейтинг - 100% 12 0 0 9 Януари 2017 #47 Благодаря за пожеланията. Между другото, ако искате алкохола на половин цена ми пишете ЛС Не се шегувам.
Благодаря за пожеланията. Между другото, ако искате алкохола на половин цена ми пишете ЛС Не се шегувам.
ДАНИЕЛ ПРО New Member Рейтинг - 0% 0 1 0 9 Януари 2017 #48 Пускам и моето приложение, идеята ми е че е стабилна институция.
Вискяр Градинаров Well-Known Member Рейтинг - 0% 0 0 0 10 Януари 2017 #49 ДАНИЕЛ ПРО каза: Пускам и моето приложение, идеята ми е че е стабилна институция. Увеличете... Докторе, глей къф земетръс предизвика с тази оферта за пиячката!
ДАНИЕЛ ПРО каза: Пускам и моето приложение, идеята ми е че е стабилна институция. Увеличете... Докторе, глей къф земетръс предизвика с тази оферта за пиячката!