Не зная, защо все още вярвам, че хората, които пускат конкурси се нуждаят от лого. Напоследък се навъдиха доста некоректни... Живи и здрави, но така не се гради бизнес...Да , поредния .. Още един подобен случай и ще вкараме нови правила, а именно конкурсите са без съдействието на форума. Вече 3 такива увиснаха. Кви хора са тия, не знам.
Да, дори се чудя тия дни да не оправим тия правила. Че много готини гора ги пускат тия конкурси. Като искаш лого, плащаш си и получаваш. кви са тия глупости...не знам. Целия му бизнес ли ще мине с конкурс?Това прави и много лоша услуга на форума, като директно накърнява имиджа му, така, че време е нещо да се промени кардинално, явно с два реда "ЗАПОЗНАТ СЪМ С ПРАВИЛАТА" проблема не се решава.
Аз си мислех за същият вариант, като парите се държат в администратора и след обявяване победителя се превеждат, като се предвидят и за транзакцията от админ към спечелилия.Толкова ли е трудно - Обявява се конкурс, сумата се превежда и след потвърждение от посредника за постъпила сума, дизайнерите започват работа.
След обявяване на победител в конкурса - имаме срок в, който да се преведе сумата на победителя.
При липса на обявен победител - логото с най-много лайкове от потребителите на форума получава сумата. В случай, че лайковете са от потребители на 1 час - анулиране на техните лайкове. При равен брой лайкове на две/няколко броя лого - томбола (за невярващите може и стрийминг в платформа на живо, как от шапка се разбърква и тегли билетче).
Няма кой да играе ролята на посредник - обявяваме 10% комисионна за посредника + таксите за превода и смятам, че няма да има проблем с намиране на посредник с добра репутация във форума.
Много сложен казус реших току що - ще отида да легна за 30 минути ...
Толкова ли е трудно - Обявява се конкурс, сумата се превежда и след потвърждение от посредника за постъпила сума, дизайнерите започват работа.
След обявяване на победител в конкурса - имаме срок в, който да се преведе сумата на победителя.
При липса на обявен победител - логото с най-много лайкове от потребителите на форума получава сумата. В случай, че лайковете са от потребители на 1 час - анулиране на техните лайкове. При равен брой лайкове на две/няколко броя лого - томбола (за невярващите може и стрийминг в платформа на живо, как от шапка се разбърква и тегли билетче).
Няма кой да играе ролята на посредник - обявяваме 10% комисионна за посредника + таксите за превода и смятам, че няма да има проблем с намиране на посредник с добра репутация във форума.
Много сложен казус реших току що - ще отида да легна за 30 минути ...
За 75 стотинки вярвам ще има много мераклии за това@Blinky на момента се сещам за поне две решения:
1-то е нещата да се случват с мидълман (посредник). Едва ли човекът, който ще се съгласи на подобна услуга ще го прави безплатно, но 1,5% примерно са приемливи, като се има в предвид че сумите са малки. Как се случват нещата? Авторът на конкурса изпраща бюджета за конкурса на посредника и след това обявява началото на конкурса. Конкурсът свършва с победител и посредникът изпраща парите.
2-то Без посредници и други работи. Който не обяви победител или не плати в конкурса- бан по ип примерно или нещо такова.
Това са просто предложения, които ми хрумнаха за 30 секунди. Като цяло със сигурност има и по-добри решения от тези, но пак е нещо