Всеки си има разбирания. Различни хора, различни сайтове - използват различни такива. Може да е малко и семпло както казваш, може да е голямо и детайлно, може дори да заема част от хедъра и да е като банер. За мен разбиранията за лого на някои хора са остарели. Всякакъв тип може да е, всеки да си избира.Дано не сметнете мнението ми за хейт, но:
Интересно ми е тези многодетайлните "натруфени" концепции ако се намалят как ще изглеждат.
Идеята за лого дизайна, не е да се рисуват сложни векторни картинки, а колкото се може да са по семпли, изчистени и разпознаваеми.
Не е нужно на всяка цена да има часовници в лого за магазин за часовници, може само да се загатне с някакъв детайл. Как асоцеирате примерно логото на компанията Епъл с дейността и?
Като цяло sky`s the limit.
Всеки си има разбирания. Различни хора, различни сайтове - използват различни такива. Може да е малко и семпло както казваш, може да е голямо и детайлно, може дори да заема част от хедъра и да е като банер. За мен разбиранията за лого на някои хора са остарели. Всякакъв тип може да е, всеки да си избира.
Здравейте, благодарим отново на всички за участието. Избрахме логото на red