Организатора на конкурса е точен, но знае ли човек, последните няколко конкурса нещо куца работата, като се почне от кутията за лекарства - конкурс без победител и останал отворен и без някакви последствия за организатора и се стигне до конкурс за дизайн на ваза организирани не по правилата, също останал отворен с обиден организатор, може би е искал на 5-тия час след организирането да има 20 предложения знам ли.Какво стана кой спечели?
Точен, точен.. колко да е точен? Преди години по подобен начин за свършена работа не си заплати услугатаОрганизатора на конкурса е точен, но знае ли човек, последните няколко конкурса нещо куца работата, като се почне от кутията за лекарства - конкурс без победител и останал отворен и без някакви последствия за организатора и се стигне до конкурс за дизайн на ваза организирани не по правилата, също останал отворен с обиден организатор, може би е искал на 5-тия час след организирането да има 20 предложения знам ли.
Извода за мен от всичко това е , че идва края на добрите конкурси които са организирани във форума и изобщо края на добрата традиция, ако продължи така.
Имам предвид, че с мен е бил точен когато сме работили заедно.Точен, точен.. колко да е точен? Преди години по подобен начин за свършена работа не си заплати услугата