А кой дава парите?@Websolut Пускам 3 конкурса, ти ги печелиш и делим по £25
Трябва да има трета страна, демек ти да си посредник за да сме на сметка, но се съмнявам, че на третата страна ще му хареса подобна идея.
А кой дава парите?@Websolut Пускам 3 конкурса, ти ги печелиш и делим по £25
Трипълдюсето се прави на отворен щото е като повечето заспали европейци. Трябва му "шамар от живота" че да се опомни.А кой дава парите?
Ако си сериозен, знаеш ли колко лесно можеш да изгориш с тези париЗалагам £150 че 1 или повече от следващите 3 конкурса ще ги вземе Стейнефф.
Залагам £100 че 2 или повече от следващите 5 конкурса ще ги вземе Стейнефф.
Съгласен съм на Escrow.
?? Защо ??Ако си сериозен, знаеш ли колко лесно можеш да изгориш с тези пари
Хич недей ме анализира, ами се виж кви ги пишеш днеска.Трипълдюсето се прави на отворен щото е като повечето заспали европейци. Трябва му "шамар от живота" че да се опомни.
Всъщност, ако организираш конкурса ти или твое подставено лице, шанса да спечелиш е 100%, но ако нямаш влияние върху резултата шанса ти да изгубиш е също толкова голям.?? Защо ??
Не ме карай да пускам конкурс тука и да натрупам рейтинг малко. Имам няколко фена, верни са ми, и ще се навият за теста да ви докажат, и към уважение към мен ще се съгласят.Всъщност, ако организираш конкурса ти или твое подставено лице, шанса да спечелиш е 100%, но ако нямаш влияние върху резултата шанса ти да изгубиш е също толкова голям.
Как става да ти оставя? Сега ще опитам да разбера как.Неро за какво трябва да пускаш конкурс за рейтинг, мога да ти дам рейтинг и така без абсолютно нищо, пробвай и ще видиш, без да посочваш линкове, без нищо.
ВторатаПървата, или втората концепция?
Неро, пий си хапчета. Иначе ще започнат да ти се привиждат и зелени човечета. Ще се радвам обаче ако си прав и спечеля следващите 3-4 конкурса.
Този път се изложихте с изказванията От любезност се въздържах до сега да напиша ,че половината, които участват в конкурсите, изобщо няма смисъл да го правят. Хората с качествена работа са ясни и винаги всичко се върти около тях
Успех!
Ако ще изгрубяваме, да взема и аз да кажа, че името ти е турско, понеже като чукнеш "Mersin Ko" във Фейсбук излизат само анадолци. Но не съм го казал, от учтивост и толерантност към малцинствата, нали така? Понеже ти реално си малцинство в нашата държава, българите сме в основен процент все още!
То от жанаджиийски народ какво да очакваш? И да подчертая не съм русофил или какъвто и да е друг. Не се интересувам от политика, казаното отгоре е лична преценка и не ангажирам никого.Смисълът е рейтинга. Позитивния рейтинг. Огромни корпорации плащат доста пари за фалшиви позитивни ревюта, синко. Едни наскоро ги хванаха в САЩ, и техните вмирисани ревюта в Yelp.