Здравейте, първо бих искал да се извиня за забавянето с отговора ми. Той се дължеше на редица разговори с опити да разреша казуса си.
В случая този конкурс беше организиран за трето лице, на който ще бъде и онлайн магазина. Бих искал да разкажа първо как се стекоха нещата.
1- Получих много бавни отговори относно изибирането на лого, като в последствие разбрах, че третото лице НЕ харесва нито едно от логата.
2- Проведох няколко разговора за 2-3 дни, като първо предложих да удължим конкурса, да дадем нови по-точни насоки за участниците и евентуалните такива, разговарях и със собственика на форума с цел неговото мнение и моята НЕ приятна ситуация като посредник на този конкурс.
3- Третото лице твърдо отказва да осигури цялата или частична сума за труда, който е вложен в тази тема и конкурс.
Ясно е, че не мога да покажа разговорите по телефон, защото НЕ са записани, но ще покажа поне ЧАТ КОМУНИКАЦИЯТА:
1-
2-
Напълно съм съгласен, че това не смекчава ситуацията, защото в случая аз съм гаранта и отговорното лице в конкурса. Бих искал да се посъветвам с всички активни участници в този конкурс за лого. Какво е тяхното мнение, ще предизвика ли омраза към мен, може ли да се намери разбирателство и какво.
Всички участници имат пълното ми уважение, това, което мога да гарантирам за напред е, че имам обица на ухото и всички бъдещи конкурси (ако има такива от мен), то ще осигурявам наградата предварително.
Все пак, отново споделям, бих искал да чуя мнението на всеки респективно.