Re: От: Лоши новини за CashBurners
Блинки тия как им се радваш че им е дошъл акъл ми заприлича на ГРОБаджийската работа - Създават проблем и после всички се радват че го били решили
Реално всяка програма има проблеми. Тази в сравнение с другите, някакси успява да не задълбочи в много, като бройка. Но знам, че всеки има поне една друга, с която нещата пак са на някакво такова ниво или са минали през него. Цензура ще има при положение, независещо от тях. Аз лично, ако ми върви нещо, трудно бих си го прецакал, освен ако някой за нещо не прояви интерес да го сдухам. И тук така. Само, че техният мениджмънт се предполага да реагира адекватно и да даде адекватно решение за афилиейтите си или ще претърпи лека криза, както си му е реда.
Вярвам, че ще се оправят с това, а дали са го решили на момента, определено имат още какво да умуват. Но какво да се прави. Това е живота, няма вечни и трайни неща. А промените не винаги са в правилната посока. Но и това ще се реши. Просто пичовете от
Cashburners няма да позволят да си прецакат добре вървещия си бизнес. Поне с такова впечатление съм останал с годините.
@ганстер, системата ще е активна от днес реално и е за запазване на ID-то, както става дума за Суперафилиейти.
Това е за запазване реално, поне така ми изглежда. Но ако имате въпроси, форумът им е отворен. Мога да се включа и аз, ако нещо не е много ясно. Но това мисля, че е, щом не са дали нещо по-конкретно.