Стига бе? Да дебна кога ще ги пуснат и в студа със спален чувал пред касите? Нещо пресейл няма ли? И на по-висока цена да е, предварително да купя?
А тези в продавалника на черно как имат билети като не са пуснати още в продажба?
Като искаш да гледаш Ливърпул е така.
Иначе, имаше пакетни билети Септември. Продаваха се за по трите мача на куп. Хората накупиха такива и затова така стана, останаха около 8 хиляди билета общо(в предишен пост съм написал по колко има на сектор). Билетите ще се пуснат около 14-18 ноември, в този период.
Pre-sale имаше пакетни билети, както казах тогава имаше 5% отстъпка, друг няма да има. Може по интернет да купиш от сайта на eventim, но трябва да дебнеш на компютъра.
Ок, мерси за отговорите.
Общо взето от Ивентим трудно ще нацелиш момента, първо там свършват.
да отида към 4-5 сутринта за да съм 100% сигурен, че няма да ги изпусна,
А Жельо Желев още преди две десетилетия твърдеше пред цял свят, че социализъма си бил отишъл, и ще има банани за всички, без да се редят на опашка.
По това време съм ставал, и пак бих станал, за да прикътам кинти.
Но не се е родил този, заради който бих станал по това време да харча пари.
Билети на бензиностанция на OMV? Това ме уби. Верно ли има такова нещо? Странно.
Касите на националния, нали? Помня даваха по новините за опашки пред ОМВ? Там билети дали ще има и съответно на коя точно бензиностанция?
Да, Eventim работят с OMV. Правилно си разбрал, няма шега.