Арбанаси стария път голям баир, по скоро търново-елена по шосетоКакъв ще ви е маршрута там? През Арбанаси?
До Елена е добър маршрут със спирка за биричка и еленски бут.
И това 25км/ч средна не е никак лежерно каране.
Ще те разочаровам, колега, но нито месо, нито бира ползвамДо Елена е добър маршрут със спирка за биричка и еленски бут.
И това 25км/ч средна не е никак лежерно каране.
Че как държиш това темпо на трева и кълнове?
Покрай шосето има бали със сено в полето, спирам, паса набързо и продължавамЧе как държиш това темпо на трева и кълнове?
Аз съм със шосейка, доста стара, но тази средна скорост не е проблем за нея разбира се равен терен и относително читав път.И това 25км/ч средна не е никак лежерно каране.
На мен са ми много 100км, по силите са ми и то само на хубав път без много баири и коли, но после краката са ми като кашкавал. 50км плюс минус в двете посоки - там съм аз като възможности, без сериозно натоварване, все пак не сме тръгнали Тур дьо Франс. Изоставените селца имат неуписуем чар, влизаш с байка, няма кой да те напсува, освен някой и друг помияр да излае най многоАз лятото бръмча в района Севлиево-Габрово. Тази година съм замислил, като си дойда да обиколя всички изоставени села в областта (Габровска), но не пречи и до Търново да се разходя. Правя до 100км на ден с ХС, но предпочитам дистанции от порядъка на 40-60км. Ако на някой му е интересна идеята - да пише тук в темата, пък може да направим нещо организирано.