МВР превзема онлайан ТВ7.

От: МВР превзема онлайан ТВ7.

Вече имаме две приети оставки.
Сделка или не?

Бахти майтапа ... И двете страни са за е**не.
Иначе ЧСИ то си има кинти ЦЪК сървър иска момичето сървър...

Плясни още някъде по форума дълбоконесмислени изказвания, и отнасяш червеното!

И прочети как работи този форум и къде има полза да се спами до 50 мнения.

Неве нещем кърмъза ама ти го каза че не гледаш телевидения пък са впрягаш излишно

Язе гледам, ама баш ТВ7 няма ми липсва„ шото не заслужава фниманието ми на хинтелегент,,, кома развираш

Еееее, не така скромно.
И аз искам як сървър, и имам дълги бедра (бих казал, че по-дълги), но нещо не ми се удава.

11049605_974946082523788_3206308106967602126_n.jpg

Няма регистриран частен изпълнител Кристина Димитрова

Действала по инструкции. От Камарата на частните съдебни изпълнители обаче заявиха, че няма такова регистрирано лице! Димитрова не фигурира дори като помощник на частен съдебен изпълнител, уточниха още от Камарата.

От: От: МВР превзема онлайан ТВ7.

кома развираш

Бластере, че те напраа на сървър, баце! За 4 лева сървър та праа.

До вчера и ТВ7 и другите 3 телевизии мълчаха, като ..... и се правеха, че оста василев-пеевски-бареков-тв7 е някакъв мит. Но днес много гордо се надпреварват да казват, каква била тв7, че била бухалка на василев-пеевски, срам, позор и тн. Малко след дъдж качулка не е ли? Да ги имам и обективните и независими медии. Същото, като с КТБ.. и малките деца знаеха, какво се случва но медиите се "събудиха" след като я ограбиха.

В момента същото се случва и с една друга банка, която също е тема табу за медиите, да видим до кога.

милицуйнерини !

Туй да нее някой лаф от Първи Май,,, май съм изодстанал с манифестацията,,, даийеба ии тиея козиносздтри

Горе