DonMakaveli
Well-Known Member
От: МУЗИКАУТОР Иска Пари
Да, хостинг в Холандия, и домейна го прехвърли на един мангал и готово
Да, по време на великия вожд до сега щеше да четем.ПП към въпроса да се подходи сериозно че са дебели глобите... даже по времето на герб можеше и акция да му спретнат направо вместо писмо и след това да се похвалят в прес релеиз как борят "дебелата престъпност" (че трябва да се отчита че се върши някаква работа)
Съвременните рекетьори - просто преди на стикерите пишеше ВИС-2, а сега ПРОФОН и МЮЗИКАУТОР.
Ако решиш да подписваш договора виж какви са опциите за разтрогването, защото обикновено е за три години.
Това е писмото:
На вниманието на радио „EILO“<br />
Уважаеми г-не/г-жо,<br />
С настоящото бихме искаме да Ви информираме, че използвайки музикални произведения във своята дейност, съгласно разпоредбите на Закона за авторското право и сродните му права, Вие следва да ур
Все още не съм отговорил на писмото им.Но се чудя на кои бг рап изпълнители толкова държат авторски права.
А това че са объркали имато на редионо в мейла не е от значение. Като решат да си взимат парите знаят как да действат
Те могат да го съдят и без нищо да са му изпратили първо - така е. Това не променя факта, че са малоумници...."Това е от огромно значение и всеки съд ще ти го потвърди."
Те няма да го съдят, че не е отговорил на мела.
@white_pawn говориш на изуст. Това, че сега се шуми около тези фирми не значи, че тези закони ги е нямало и преди.
...ще плащаш много ясно.
Не знам и аз, но на Криско някой ги държи, щом скача в кампании така. Нищо, че всичко може да му гледаш в тубата.
...и тогава си искаха парите.
Да, музикаутор му ги държи правата.
Другата е Монте мюзик фирма и е на Графа (мисля). Само, че те авторски права ли държат или се занимават PR на изпълнителите, с участия и организационни дейности, идея си нямам какви са тези. Но най-добрите изпълнители в бг - говоря за поп, моп и друга музика... са именно във Facingthesun i montemusic.