firstgames
New Member
Здравейте, от известно време ми се върти в главата дс отворя магазин за авточасти в така наречените търговски центрове(Молове).
Защо съм избрал тази локация?
1.Голям човекопоток.
2.Бързо ще се разчуе в града в който живея.
3.Мъжете на пазар с жените си - обикновенно няма да висят по магазините за дрехи по няколко часа, а това би им било по интересно и биха си убили времето да си проверят цени, марки и т. н.
4.Удобно за паркиране.
5.Възможност за рекламиране от наемодателя.
Предвиждам да използвам за реклама фейсбук, визия на витрините( ще я прави дизайнер), раздване на флаери и евентуално радио реклама.
Моля за мнения и съвети, идеи. Дали е добра локация? Също, да изразите вашето мнения и вижда като цяло за начинанието.
Защо съм избрал тази локация?
1.Голям човекопоток.
2.Бързо ще се разчуе в града в който живея.
3.Мъжете на пазар с жените си - обикновенно няма да висят по магазините за дрехи по няколко часа, а това би им било по интересно и биха си убили времето да си проверят цени, марки и т. н.
4.Удобно за паркиране.
5.Възможност за рекламиране от наемодателя.
Предвиждам да използвам за реклама фейсбук, визия на витрините( ще я прави дизайнер), раздване на флаери и евентуално радио реклама.
Моля за мнения и съвети, идеи. Дали е добра локация? Също, да изразите вашето мнения и вижда като цяло за начинанието.