Например?????Само забравих да спомена, wordpress може да свърши тази работа, но има неща, които просто не може.
Irgz.net
има право!
Аз ползувам уберкар, даже и няколко модула за мрежови маркетинг.
Ако не си наясно мога да ти дам копие на примерниа сайт които е вече готов до голиама степен и да наистина трудно.
Въпреки това мога да помогна по този начин - взимаш, качваш, импортираш базата и си good to go!
Само ще ти трябват няколко дни да влезеш в час с управлението, мога да ти отделя някои ден няколко часа ако искаш да направиш нещо сериозно.
Само да спомена, че не очаквам заплащане - просто съм склонен да помогна.
пиши ми за да ти покажа модула за магазина.
Commerce | Drupal | WordPress |
Affiliate Tracking | Free Add On | NO |
Inventory Management | Free Add On | NO |
Pluggable Payments | Free Add On | NO |
Pluggable Shipping | Free Add On | NO |
Pluggable Tax | Free Add On | NO |
Point of Sale | Free Add On | NO |
Shopping Cart | Free Add On | NO |
Subscriptions | Free Add On | NO |
Wish List | Free Add On | NO |
Аз лично ги правя с joomla, когато имам нужда от подобна комбинация и си вървят перфектно нещата. Няма да плюя или да обяснявам в коя друга система кое не ми е харесало.
Commerce | Drupal | WordPress |
Affiliate Tracking | Free Add On | YES |
Inventory Management | Free Add On | YES |
Pluggable Payments | Free Add On | YES |
Pluggable Shipping | Free Add On | YES |
Pluggable Tax | Free Add On | YES |
Point of Sale | Free Add On | YES |
Shopping Cart | Free Add On | YES |
Subscriptions | Free Add On | YES |
Wish List | Free Add On | YES |
Commerce Drupal WordPress Affiliate Tracking Free Add On NO Inventory Management Free Add On NO Pluggable Payments Free Add On NO Pluggable Shipping Free Add On NO Pluggable Tax Free Add On NO Point of Sale Free Add On NO Shopping Cart Free Add On NO Subscriptions Free Add On NO Wish List Free Add On NO
и това е маааалка част! - Wordpress вече има тези Аддони но те са наистина много Basic, говоря от опит.
Разбира се няма нужда човек да се занимава с друпал ако не прави сложен, широкомащабен и солиден сайт, честно казано през годините не исках да ползвам Drupal упорито!
При мен бе просто неволя, но ето серга няколко години по-късно съм много доволен от Drupal и към момента не бих ползвал нищо друго.