colF
Member
Привет, колеги! От известно време си мисля, дали да не инвестирам в хранителен магазин на морето. Държа да кажа, че няма да е нито на Златни, нито на Слънчев бряг. Какво мислите?
Мога ли да спечеля от това, в рамките на идния сезон. Какви биха ми били разходите? Така, сега ще напиша мои ГРУБИ сметки:
На месец ще имам 31500 горница ( при оборот от 3500 СРЕДНО на ден )
Заплати - 4000 лв (за 4 служители)
Спане на служителите - 800 лв
Сметка за ток, вода
Евентуални повреди по витрините
НАЕМ
Това са все разходи.
Началната ми инвестиция освен наем ще вкючва - компютри, монитори, ЮПЕС, разрешително за цигари, устройство за плащане с карта и т.н.
Мога да изброя и още потенциални разходи, но както казах ГРУБИ сметки.
Според вас заслужава ли си подобна инвестиция и до каква степен има потенциал за печалба? Разбира се много е важна локацията, разглеждам помещения, които са на сравнително централно място.
Мога ли да спечеля от това, в рамките на идния сезон. Какви биха ми били разходите? Така, сега ще напиша мои ГРУБИ сметки:
На месец ще имам 31500 горница ( при оборот от 3500 СРЕДНО на ден )
Заплати - 4000 лв (за 4 служители)
Спане на служителите - 800 лв
Сметка за ток, вода
Евентуални повреди по витрините
НАЕМ
Това са все разходи.
Началната ми инвестиция освен наем ще вкючва - компютри, монитори, ЮПЕС, разрешително за цигари, устройство за плащане с карта и т.н.
Мога да изброя и още потенциални разходи, но както казах ГРУБИ сметки.
Според вас заслужава ли си подобна инвестиция и до каква степен има потенциал за печалба? Разбира се много е важна локацията, разглеждам помещения, които са на сравнително централно място.