Александър Байчев
New Member
Здравейте, имам фирма, занимаваща се с електронни цигари, вейпове, течности и консумативи за тях. За сега продавам само чрез онлайн магазина си - https://vapexbg.com/ . Бих казал, че продажбите вървят много добре, но все повече клиенти имат запитвания за физически магазин. Затова реших, че най - добре ще е в мол Парадайс. До колкото разбрах наемите вървят по 50-70 евро на квадрат, на мен ми трябват 10-15 квадрата максимум. Като най - големия мол на Балканите потока, също трябва да е голям, 30 000+ на ден. Риска не е малък, тъй като там ще имаме конкуренция - iqos, при договор за наем се заплащат наведнъж първите 6 месеца. По мои сметки, разходите ще са около 1400 лева на месец + 2 заплати по 800-1000 лева на месец + чистачки, охрани, ток.. В Америка, в повечето търговски центрове имат магазини за вейпове, там са доста по - познати тези продукти и се водят главна алтернатива за безопасно пушене, но както всички знаем в България нещата се случват малко по - бавно. Какво е вашето мнение, заслужава ли си и ще се печели ли достатъчно?