Поредния лаладжия, а да погледне ли под леглото? Ей тъй за всеки случай?Провери си ДНС настройките, изтрий всички плъгини и ако не се оправи, провери с .htaccess-а. Би трябвало с тази проверка да си върнеш старото състояние, ако не наистина се свърши с хостинг провайдъра ти. Да, темата също е възможна пролука. Виж някаква друга тема.
Дадох на всички подред, но явно твоят не го беше отчел ...Ако не ми беше градски щях да кажа че си чист педераст, само на мен не удари един лайк
Всичките влизат с офтопик глупости и вземат лайк а аз един гол кор..
А разбра ли от къде е пробива или ще чакаш да го ударят пак?!? Наистина е секция за експерти но до сега освен коментарите на хейтъра и ВМилойков, сичко останало е плява.Благодаря за помощта. Смених siteurl и home в db и стана.
не съм намерил конкретния проблем.А разбра ли от къде е пробива или ще чакаш да го ударят пак?!? Наистина е секция за експерти но до сега освен коментарите на хейтъра и ВМилойков, сичко останало е плява.
А как го търси?не съм намерил конкретния проблем.
Проблемът, е че ъпдейтнах разни плъгини и май стана по-зле ...А как го търси?
И мен ме хакнаха преди някой ден... сложиха си удостовери телен html на гошо, подмениха sitemap с някакви продукти.. Някакъв exploid имаше в примерно W3C и знам ли къде...Проблемът, е че ъпдейтнах разни плъгини и май стана по-зле ...
@Blinky време да допълниш форумните закони със текст че всеки препоръчващ "секюрити" плъгин за WordPress ще бъде баннат по IP.И мен ме хакнаха преди някой ден... сложиха си удостовери телен html на гошо, подмениха sitemap с някакви продукти.. Някакъв exploid имаше в примерно W3C и знам ли къде...
Сложи това Wordfence Security, пусни и виж какво е подменено/променено, нови файлове и повече.