AdSense ToS каза:May not encourage users to click the Google ads
Ако кликът е твой - нормално е IP адресът ти да се филтрира и да не плащат. Същото може да стане с твоите "приятели."Insane каза:ДОбре това го знам, но не ми е ясно след като има 4-5 ипресии и 1 клик защо не ми отчете някакви пари :roll:
не се притеснявай че ще тръгнат да играят на дребно , просто има някакви неписани правила и цената на клика е една нестрога променлива . Представи я като функция в 3измерна координатна мрежа , в която се разполага спрямо 3 фактора - търсене , предлагане и качество на трафика. Аз така си го обеснявам цялото тва прецакване с ниската цена на кликоветеcybervn каза:Ами ако адсенс просто им кефне от 10 клика да отчитат 9 ? какво правим тогава, при положение, че няма ( или аз поне аз не намерих ) начин за следене на кликовете различен от самия адсенс ?
пак ще ти кажа че се съмнявам г. да прави такива работи , просто не си заслужава пък и хората щяха да опищят нета ако имаше такова нещо , защото на тебе ти зимат 1 клик ама на някои това може да са 10 000 клика :wink:cybervn каза:Нестава дума за цената на клик, а броя кликове които отчита и "неотчита". Ако отчита 9 от реални 10 за какво иде дума ? 10 % по-малко ! Този които си плаща в adwodrs нищо не губи защото си получава трафика, а и може да си следи долу горе колко е платил и колко е получил докато потребителите на адсенс нямат база за сравнение ( Поправете ме ако греша )